desi mi-a oferit cei mai buni ani din viata mea m-am lasat de phpbb trecand la versiunea free de IPB care dupa parerea mea ofera cele mai multe facilitati dintre toate forumurile de pe net ...
un forum cu IPB e cel de la www.cyber-cup.ro/forums/ ...
nu solicita serverul, topic dupa topic la 3 sec distanta unul de celalalt si foarte bine indexat in google.
cu aceasta ocazie anunt un mod facut pt. phpbb ca dovada a recunostintei pe care am oferit-o acestui tip de bb ( bulletin board ).
cine doreste sa transforme o parte din fisierele php ( dinamice ) in html ( statice ) pentru a fi mai bine indexate de google ... sa imi srie la office@cyber-cup.ro si il trimit
m-am lasat de phpbb
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: m-am lasat de phpbb
sa inteleg ca esti deja la varsta a 3-a ?yUrY scrie:desi mi-a oferit cei mai buni ani din viata mea m-am lasat de phpbb trecand la versiunea free de IPB care dupa parerea mea ofera cele mai multe facilitati dintre toate forumurile de pe net ...

orice cod/script/forum cat de mic solicita intr-o masura mai mica/mai mare serverul (depinde cum este configurat si acesta)... si in phpBB poti sa scrii topic-uri dupa topic la 1 nanosecunda distanta unul de celalalt (asta daca te tin degetele sa butonezi asa repedeyUrY scrie:un forum cu IPB e cel de la www.cyber-cup.ro/forums/ ... nu solicita serverul, topic dupa topic la 3 sec distanta unul de celalalt si foarte bine indexat in google.

iti uram viata lunga cu IPB !