Error obtaining user details

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
mefisto
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de mefisto »

Pentru inceput : am vrut sa sterg toti utilizatorii ingregistrati, pentru ca se adunasera vre`o 300 de boti din care vre`o 3,4 useri adevarati.
Am sters insa toti userii inclusiv pe mine admin si inca unu care tin minte k era Anonymous si avea din cate tin minte user_id = -1(minus 1)

pe acest Anonymous nu l`am mai creat in PhpMyAdmin, am creat doar adminu.
Acum imi apare aceasta eroare :
phpBB : Eroare primejdioasa

DEBUG MODE

SELECT * FROM phpbb_users WHERE user_id = -1

Line : 451
File : sessions.php
Se poate sa fie din cauza ca nu e creat acel Anonymous cu acel user_id=-1 ?!
Si daca trebuie sa creez Anonymous ce campuri trebuie modificate
Multumesc.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Userul Anonymous nu trebuie sters niciodata. Vizitatorii intra pe forum cu userul asta. Ca sa-l introduci iar, ruleaza:

Cod: Selectaţi tot

INSERT INTO phpbb_users (user_id, username, user_level, user_regdate, user_password, user_email, user_icq, user_website, user_occ, user_from, user_interests, user_sig, user_viewemail, user_style, user_aim, user_yim, user_msnm, user_posts, user_attachsig, user_allowsmile, user_allowhtml, user_allowbbcode, user_allow_pm, user_notify_pm, user_allow_viewonline, user_rank, user_avatar, user_lang, user_timezone, user_dateformat, user_actkey, user_newpasswd, user_notify, user_active) VALUES ( -1, 'Anonymous', 0, 0, '', '', '', '', '', '', '', '', 0, NULL, '', '', '', 0, 0, 1, 1, 1, 0, 1, 1, NULL, '', '', 0, '', '', '', 0, 0);
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”