Could not connect to the database

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
alexzxander
Nou venit

Mesaj de alexzxander »

Cod: Selectaţi tot

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'ralexandru_04 '@'localhost' (using password: YES) in /storage0/home/ralexandru.evonet.ro/www/phpBB2/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /storage0/home/ralexandru.evonet.ro/www/phpBB2/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /storage0/home/ralexandru.evonet.ro/www/phpBB2/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error

MySQL zice: Documentatie
#1044 - Access denied for user 'ralexandru_04'@'localhost' to database 'information_schema' "

am verificat datele de multe ori si tot nu vrea sa mearga. am cont pe evonet.ro. ce ar trebui sa fac?
alexzxander
Nou venit

Mesaj de alexzxander »

am mai dat o incercare si mi-a aparut:

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /storage0/home/ralexandru.evonet.ro/www/forum/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /storage0/home/ralexandru.evonet.ro/www/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error

in phpmy admin am doua baze de date:
information_schema si ralexandru_04.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

alexzxander scrie:Could not connect to the database
Verifica datele de conectare la baza de date.
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Selecteaza MySQL 3.x, nu peste.
Evonet foloseste o versiune mai veche si nu suporta conectarea la o baza de date cu username privilegiat.

Old topic, s-ar putea sa fi rezolvat pana acum:)
etherfast.ro - Blog personal
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”