Critical Error: Could not connect to the database
-
- Utilizator înregistrat
Critical Error: Could not connect to the database
Este o chestie oarecum bizara, pentru ca acest mesaj nu imi apare tot timpul cand incerc sa accesez forumurile. Se poate remedia cumva, sau este o eroare de la lx.ro (presupun asta pentru ca imi apare la amandoua forumurile in acelasi timp fara sa fac nici o modificare) ?
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
pai, nu stiu, eu cred ca da. Daca ai fi dat o cautare prin forum, ai fi vazut ca s-a mai discutat despre astea de multe ori. Daca te-ai fi uitat putin si pe forumul celor de la lx.ro, ai fi observat ca eroarea apare de la ei.Bodnar Dan scrie:Este o chestie oarecum bizara, pentru ca acest mesaj nu imi apare tot timpul cand incerc sa accesez forumurile. Se poate remedia cumva, sau este o eroare de la lx.ro (presupun asta pentru ca imi apare la amandoua forumurile in acelasi timp fara sa fac nici o modificare) ?
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>
-
- Utilizator înregistrat
pai la fel de bine as putea sa citesc o carte pentru a ma documenta, nu? De ce ma trimiti pe alte forumuri? Eu consider ca pot sa gasesc un raspuns si aici. Am cautat pe aceasta sectiune despre problema asta si nu am gasit decat unul in care era vorba despre alt server si nu am gasit nici un raspuns concret (sa stii ca nu am luat la rand toate threadurile cu subiect gen: "eroare", "help pls", etc). Daca ai un link care sa ma directioneze catre o discutie despre ce caut eu, ti-as ramane recunoscator! Multumesc!
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
nu este nevoie de link, pentru ca ti s-a raspuns deja: problema este din cauza celor de la lx.ro.
Eram sa uit...succes la citit cartea "Problemele celor de la lx.ro"!
Eram sa uit...succes la citit cartea "Problemele celor de la lx.ro"!
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>