Cunosc forumul de la phpBB de ceva vreme. De curand incerc sa instalez si eu forumul asta pe un site. E aratos, cu multe facilitati, foarte raspandit si merge bine. ... la altii ! Dupa instalare pe server (spariu web inchiriat), lucru care a decurs normal, dupa unele setari (culori, etc.) apare un mesaj de eroare in toate paginile forumului si nu mai scap de el :
PHP Warning: (null)() [ref.outcontrol]: output handler 'ob_gzhandler' cannot be used twice in Unknown on line 0
Aveti idee unde e problema ? Ma pricep la programare dar sunt incepator in cele pt web si php. Mai mult atunci cand am incercat sa-mi instalez un avatar de la pagina de administrare-> administrare utilizatori -> management lucrurile nu au mers deloc si in frame imi apare alt mesaj de eroare:
PHP Warning: file_exists() [function.file-exists]: Unable to access d:\web\users\fitzuica\forum\images\avatars\gallery in d:\web\users\fitzuica\forum\admin\admin_users.php on line 1090 PHP Warning: (null)() [ref.outcontrol]: output handler 'ob_gzhandler' cannot be used twice in Unknown on line 0
Lamuriti-ma si pe mine, va rog! E cumva vre-o probema cu alocarea undor drepturi de scriere in unele fisiere ? (am mai avut probleme de aste) sau ....
Thank you!
Probleme ciudate cu mesaje de eroare
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Sunt probleme cu serverul pe care ai instalat forumul.
Pentru a scapa de eroare, din Panoul administratorului la Activare compresie gzip selecteaza Nu. Va trebui sa vorbesti cu ISP-istul si sa-l intrebi daca accepta arhivarile gzip. Daca nu... atunci nu. Aceasta facilitate a fost introdusa incepand cu phpbb 4.3. ca o facilitate suplimentara (pentru comprimarea fisierelor php) dar nu afecteaza functionarea forumului.florinDR scrie:PHP Warning: (null)() [ref.outcontrol]: output handler 'ob_gzhandler' cannot be used twice in Unknown on line 0
Din cate inteleg eu din mesajul de eroare se refera tot la prima problema, de fapt. Daca eroare persista, dupa rezolvarea primei erori, scrie din nou.florinDR scrie:PHP Warning: file_exists() [function.file-exists]: Unable to access d:\web\users\fitzuica\forum\images\avatars\gallery in d:\web\users\fitzuica\forum\admin\admin_users.php on line 1090 PHP Warning: (null)() [ref.outcontrol]: output handler 'ob_gzhandler' cannot be used twice in Unknown on line 0