Probleme ciudate cu mesaje de eroare

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
florinDR
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Probleme ciudate cu mesaje de eroare

Mesaj de florinDR »

Cunosc forumul de la phpBB de ceva vreme. De curand incerc sa instalez si eu forumul asta pe un site. E aratos, cu multe facilitati, foarte raspandit si merge bine. ... la altii ! Dupa instalare pe server (spariu web inchiriat), lucru care a decurs normal, dupa unele setari (culori, etc.) apare un mesaj de eroare in toate paginile forumului si nu mai scap de el :

PHP Warning: (null)() [ref.outcontrol]: output handler 'ob_gzhandler' cannot be used twice in Unknown on line 0

Aveti idee unde e problema ? Ma pricep la programare dar sunt incepator in cele pt web si php. Mai mult atunci cand am incercat sa-mi instalez un avatar de la pagina de administrare-> administrare utilizatori -> management lucrurile nu au mers deloc si in frame imi apare alt mesaj de eroare:

PHP Warning: file_exists() [function.file-exists]: Unable to access d:\web\users\fitzuica\forum\images\avatars\gallery in d:\web\users\fitzuica\forum\admin\admin_users.php on line 1090 PHP Warning: (null)() [ref.outcontrol]: output handler 'ob_gzhandler' cannot be used twice in Unknown on line 0

Lamuriti-ma si pe mine, va rog! E cumva vre-o probema cu alocarea undor drepturi de scriere in unele fisiere ? (am mai avut probleme de aste) sau ....

Thank you!
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de danielt »

Sunt probleme cu serverul pe care ai instalat forumul.
florinDR scrie:PHP Warning: (null)() [ref.outcontrol]: output handler 'ob_gzhandler' cannot be used twice in Unknown on line 0
Pentru a scapa de eroare, din Panoul administratorului la Activare compresie gzip selecteaza Nu. Va trebui sa vorbesti cu ISP-istul si sa-l intrebi daca accepta arhivarile gzip. Daca nu... atunci nu. Aceasta facilitate a fost introdusa incepand cu phpbb 4.3. ca o facilitate suplimentara (pentru comprimarea fisierelor php) dar nu afecteaza functionarea forumului.
florinDR scrie:PHP Warning: file_exists() [function.file-exists]: Unable to access d:\web\users\fitzuica\forum\images\avatars\gallery in d:\web\users\fitzuica\forum\admin\admin_users.php on line 1090 PHP Warning: (null)() [ref.outcontrol]: output handler 'ob_gzhandler' cannot be used twice in Unknown on line 0
Din cate inteleg eu din mesajul de eroare se refera tot la prima problema, de fapt. Daca eroare persista, dupa rezolvarea primei erori, scrie din nou.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”