suBMerged error Help !
Un id de mess
man ....da si tu un id de mess sa vb ....ca pe forum e altceva ....
mdea ...
Deci ..ce setari te intereseaza ?? acolo la Enable Acount e pus pe NONE ....
Deci mai zic o data ca e de la skin ...
Daca schimb skinu in subsilver si incerc sa ma inregsitrez ...zice ca e perfect ..."thank you for ..."si merge useru ...e activat ...tot ...insa daca pun submerged ...nu il mai activeaza ....
Vreo idee ??
Deci mai zic o data ca e de la skin ...
Daca schimb skinu in subsilver si incerc sa ma inregsitrez ...zice ca e perfect ..."thank you for ..."si merge useru ...e activat ...tot ...insa daca pun submerged ...nu il mai activeaza ....
Vreo idee ??
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Poate template-ul tau nu e updatat la zi. Vezi Download » PhpBB » Versiuni vechi » Template Changes.
mdea
Man ...deci nush ....eu am luat template'u de pe http://www.phpbb.com/phpBB/catdb.php?cat=12
Are vrun bug sau ceva ???
Deci sa va mai zic odata ....
Cu oricare alt template ..cand te inregistrezi zice asa :
"Thank you for registering. Your account has been created. You may now log in with your username and password" , si accountu este creeat , activat si merge perfect .
Daca pun skinu submerged ....fara sa mai fac vreo modificare la setari , cand te inregistrezi zice asa :
"Your account has been created but has to be approved. Please check your e-mail for details." , si accountu este creeat dar nu este activat si ....nu ar trebui sa zica cu check mail fiindca la configurari acolo e pus pe NONE adica sa se activeze automat ...fara mail fara nik .
Deci ....cred ca vam zis absoult tot ...nu e de la setari din ACP ....nus chiar asa de noob sa nu stiu sa apas niste click'uri acolo ....
Astept solutii ....pareri ...
Are vrun bug sau ceva ???
Deci sa va mai zic odata ....
Cu oricare alt template ..cand te inregistrezi zice asa :
"Thank you for registering. Your account has been created. You may now log in with your username and password" , si accountu este creeat , activat si merge perfect .
Daca pun skinu submerged ....fara sa mai fac vreo modificare la setari , cand te inregistrezi zice asa :
"Your account has been created but has to be approved. Please check your e-mail for details." , si accountu este creeat dar nu este activat si ....nu ar trebui sa zica cu check mail fiindca la configurari acolo e pus pe NONE adica sa se activeze automat ...fara mail fara nik .
Deci ....cred ca vam zis absoult tot ...nu e de la setari din ACP ....nus chiar asa de noob sa nu stiu sa apas niste click'uri acolo ....
Astept solutii ....pareri ...

- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
incearca si asa. intra in fisierul profile_add_body.tpl si sterge: {S_HIDDEN_FIELDS} de dupa: <form action="{S_PROFILE_ACTION}" {S_FORM_ENCTYPE} method='post'>
si pune-l la sfirsit inainte de <input type='submit' name='submit' value="{L_SUBMIT}" class='mainoption'> <input type='reset' value="{L_RESET}" name='reset' class='liteoption'>
si pune-l la sfirsit inainte de <input type='submit' name='submit' value="{L_SUBMIT}" class='mainoption'> <input type='reset' value="{L_RESET}" name='reset' class='liteoption'>