Cum instalez si eu Easy mod???
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cum instalez si eu Easy mod???
Cum pot sa instalez si eu easy mod k nu stu si nici nu are fisier din ala INSTALL. pls raspundetzimi si mie. cum fac doar il uploadez acolo asa? raspundeti-mi si mie rpd! merci!
- evo_vii
- Utilizator înregistrat
il pui pe ftp si intri in fisierul de instalare , dar sfatul meu este : sa nu il instalezi deoarece iti face numai tampenii + ca majoritatea daca nu chiar toatemod-uri care necesita editarea unor fisier din template , language pe care tu nu il folosesti si nu ti-l gasesti iti da erori ! ca sa iti mearga un mod instalat cu easymod ar trebui sa folosesti limba engleza si template-ul SubSilver

-
- Utilizator înregistrat
- Etherfast
- Fost coleg
Multi nu stiu asta, dar MOD-urile sunt create sa functioneze cu EasyMOD doar pe o instalare Vanilla (proaspat instalata, fara MOD-uri) a phpBB.
Din moment ce forumul tau are MOD-uri instalate, evident ca se va modifica structura fisierelor TPL si evident ca EasyMOD-ul nu va reusi sa gaseasca exact ce cauta (el foloseste cautari secventiale).
Daca observi, fisierele .mod sunt impartite in operatii. Daca EasyMOD iti da o eroare la parcurgerea unei instructiuni, incearca sa cauti secvente din cod-ul respectiv. Cu alte cuvinte, sa incerci rezolvarea instructiunii manual.
Din moment ce forumul tau are MOD-uri instalate, evident ca se va modifica structura fisierelor TPL si evident ca EasyMOD-ul nu va reusi sa gaseasca exact ce cauta (el foloseste cautari secventiale).
Daca observi, fisierele .mod sunt impartite in operatii. Daca EasyMOD iti da o eroare la parcurgerea unei instructiuni, incearca sa cauti secvente din cod-ul respectiv. Cu alte cuvinte, sa incerci rezolvarea instructiunii manual.
etherfast.ro - Blog personal