PHPbb 3.0
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- cristi24
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
PHPbb 3.0
Am deja pe forum-ul meu versiunea 2.0.20 dar as vrea sa il fac 3.0(upgrade) fara sa imi afecteze utilizatorii sau mesajele.
Ma poate ajuta cineva?
PHPbb 3.0 are o versiune in limba Romana?Daca da, spuneti-mi si mie de unde sa o iau.
Multumesc Anticipat!
Ma poate ajuta cineva?
PHPbb 3.0 are o versiune in limba Romana?Daca da, spuneti-mi si mie de unde sa o iau.
Multumesc Anticipat!
Uite cristi24 asa ai posibilitatea sa faci upgrade partial de la phpBB 2.x la pgpBB 3 a.k.a Olymus. Cu timpul iti mai dau niste fisiere modificate. Trebuie sa mai astepti ca eu nu prea am asa mult timp sa le fac.
https://svn.sourceforge.net/svnroot/olympus/phpBB3/UI/
DON NOT INSTALL IT ON A LIVE FORUM. TEST IT FIRS ON YOUR LOCALHOST
https://svn.sourceforge.net/svnroot/olympus/phpBB3/UI/
DON NOT INSTALL IT ON A LIVE FORUM. TEST IT FIRS ON YOUR LOCALHOST
-
Re: ...
Dupa versiunile beta, se trece la versiunile RC si apoi la cea finala. Doar vrem un forum fara bug-uri, corect?NetraKID scrie:pana la urma cand apare versiunea finala
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
mark esti cumva iubita lu' phpBB3Beta si nu stiu eu?? ca vad ca ii iei apararea.
Am facut o remarca domnule supporter pentru ca multe soft-uri de forum sunt cu mult inaintea lui phpBB si phpBB anunta Olympus de mai demult dar daca il lanseaza asa greu e treaba lor... o sa fie un pas in urma fata de restul forumurilor mereu... gandeste-te, pana se lanseaza versiunea finala..cine stie cat mai dureaza...si dup-aia cat mai dureaza pana se convertesc toate skinurile pentru noul format..si pana apar MODificari... ca tot are lipsuri.
Si scuzati de offtopic...
Am facut o remarca domnule supporter pentru ca multe soft-uri de forum sunt cu mult inaintea lui phpBB si phpBB anunta Olympus de mai demult dar daca il lanseaza asa greu e treaba lor... o sa fie un pas in urma fata de restul forumurilor mereu... gandeste-te, pana se lanseaza versiunea finala..cine stie cat mai dureaza...si dup-aia cat mai dureaza pana se convertesc toate skinurile pentru noul format..si pana apar MODificari... ca tot are lipsuri.
Si scuzati de offtopic...