PHPbb 3.0
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aha si cu cat e "mai ieftin" phpBB fata de restu? Ia zi tu......cu cat sunt platiti toti cei pe care tu ii crezi poate "fraieri" ca sa scoata versiunea asta? Ca sa sti si tu, ei nu sunt platiti, ei lucreaza de acasa in timpul lor liber si sunt ajutati de diferiti sponsori. Gandeste-te de 2 ori inaite sa zici ceva.
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
m-am gandit de mai multe ori inainte ca tu sa auzi de phpBB3 si iti dau un exemplu de forum free cu mai multe optiuni: SMF.
Eu daca as alege un forum gratis aleg phpBB stai linistit dar era o remarca asupra "timpului liber" in care lucreaza echipa. Daca cumva faci parte din echipa lor, atunci scuza-ma
( si grabeste-te cu lansarea Olympus )
Eu daca as alege un forum gratis aleg phpBB stai linistit dar era o remarca asupra "timpului liber" in care lucreaza echipa. Daca cumva faci parte din echipa lor, atunci scuza-ma