Aveţi probleme cu serverul Apache, cu interpretorul de PHP sau cu baza de date MySQL? Aici găsiţi informaţii despre servere free unde se poate instala forumul phpBB.
Salut daca stiti cum pot sa fac asta sunteti cei mai tari ........
Sa o iau cu inceputul .....lucrez la un site si incerc sa instalez forumul phpbb3 ..bla..bla....cand il urc cu un client de ftp pe host este totul ok adik pot sa modific chmod (sai modific permisiune ex:644 sau 777 all acess ) de o saptamana ma chinui sa dau drumu la un servar ca vreau ca site-ul sa il am intrunul din calc deal meu....cand vreau sa instalez site trb sa ii modifc permisiunile la fisiere sa poata sa scrie in baza de date de conf.php ..etc nu pot sa modific chmod de la mine din calc ...am incercat: am instalat ftp srv...m-am conectat la mine prin ftp si dai sa modific eroare data de clientul de ftp este 502 command not implemented pt ca nu imi permite sa le modific
Deci in mare nu pot sa modific fisierele (chmod ) ale de la mne din calc pe host le schimb fff usor
Ma chinui de 2 sapt sa aflu nu pot singura solutie este sa intreb ...
Folosesc windows xp NTFS nu stiu sigur dar trebuie sa pun windows server ?? sa mearga ?daca nu merge pe Windows care este rezolvarea
Daca a mai facut cineva server si a reusit sa instaleze ar fi de mare ajutor sa raspunda
Pai roadiro pai asta e treaba la instalare n trebuie sa il instalez
sfatul meu este sa nu folosesti IIS ci sa instalezi EasyPHP sau un server de genul asta care cuprinde server web, php si MySQL. Asa le ai aproape pe tot ce-ti trebuie intr-un singur modul.
da ms o sa incerc si daca nu vrea cu EasyPHP iti zic din nou .. dar nu cred ca are vro legatura .dar incerc sa vad ce iese ...eu leam incercat pe totae pana acum ms all inca o data