Reinstalare baza de date
-
- Nou venit
Reinstalare baza de date
Buna,
Am schimbat serverul unda tine-am site si implicit forumul, dupa ce am avut probleme cu incarcare vechii baze de date ieri am reusit sa fac acet lucru insa acum am alte probleme si poate reusiti sa imi dati ceva sfaturi.
Problemele sunt:
1. Cand ma loghez dupa ce scriu user si pass dau ok imi apare ca nu gaseste pagina "The page cannot be found" daca dau refresh nu se intampla nimic insa daca dau back apar ca logat
2. Odata logat daca vreu sa intru in meniu de administrare imi apare din nou "The page cannot be found" si nu reusesc sa intru sa ma loghez.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc
Daniel
Am schimbat serverul unda tine-am site si implicit forumul, dupa ce am avut probleme cu incarcare vechii baze de date ieri am reusit sa fac acet lucru insa acum am alte probleme si poate reusiti sa imi dati ceva sfaturi.
Problemele sunt:
1. Cand ma loghez dupa ce scriu user si pass dau ok imi apare ca nu gaseste pagina "The page cannot be found" daca dau refresh nu se intampla nimic insa daca dau back apar ca logat
2. Odata logat daca vreu sa intru in meniu de administrare imi apare din nou "The page cannot be found" si nu reusesc sa intru sa ma loghez.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc
Daniel
-
- Nou venit
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cuvantul e "cookie", ti l-am si ingrosat, dupa asta sa cauti.
Pachetele de limba romana le gasesti aici: http://phpbb.ro/dload.php?action=category&cat_id=19 Nu pierzi mesajele vechi daca il pui.
Pachetele de limba romana le gasesti aici: http://phpbb.ro/dload.php?action=category&cat_id=19 Nu pierzi mesajele vechi daca il pui.
-
- Nou venit
-
- Nou venit
Pai asta e problema nu pot sa ajung acolo tocmai asta e problema nu ma ma pot loga la panoul administratorului.
Cand dau click pe: Go to Administration Panel imi apare:
"Not Found
The requested URL /login.php was not found on this server.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.34 Server at forum.qqqqqq.ro Port 80 "
Intrebarea mea era si este pot sa fac ceva?
Multumesc
Cand dau click pe: Go to Administration Panel imi apare:
"Not Found
The requested URL /login.php was not found on this server.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.34 Server at forum.qqqqqq.ro Port 80 "
Intrebarea mea era si este pot sa fac ceva?
Multumesc
-
- Nou venit