Reinstalare baza de date

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
mark
Utilizator înregistrat

Mesaj de mark »

Nu mai stiu daca si phpBB2 are folder cache (banuiesc ca are pentru ca asa ar fi normal) si daca e atunci sterge tot ce e in el in afara de .htaccess si inearca iar.
gmzionic
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de gmzionic »

vezi, aminteste-ti ce modificari ai adus la forum.. nush sigur dar vad ca login.php in eroarea ta apare cu un "/" (slash) inainte... si teoretic nush daca ar trebui sa apara deoarece login.php e in root, asa ca amintesteti ce MODificari ai facut in nush ce fisiere si ai modificat ceva legat de calea catre login.php..inca o data..nu sunt sigur daca asta e, deoarece n-am avut asemenea erori
daniel1971
Nou venit

Mesaj de daniel1971 »

Asta e ca nu am facut nimic ( sau asa sper ), am mutat site-ul pe un alt server am instalat forumul din nou dupa care am pus din phpmyadmin baza de date a forumului pe care am salvat-o toy din phpmyadmin pe vechiul server.
Singurul lucru pe care l-am facut a fost sa deschid cu wordpad baza de date si sa modific pe randul "Baza de date: X" sa sterg X si sa pun Y dupa care am mai sters randul
"CREATE DATABASE `X` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;
USE `X`;"
Dupa care am instalat baza de date.

Totul e ok, membrii sunt la locul lor, mesajele la fel singura problema e ca la inregistrare apare pagina in care trebuie sa introduci User-ul si pass dar dupa ce dai ok ( enter ) te trimite pe o pagina pe care nu o gaseste. Daca dai refresh nu se intampla nimic daca dai back descoperi ca este logat.
Astfel logat daca dau click pe linkul catre pagina de adminstrare nu imi mai apare fereastra de logare ci pagina lipsa daca dau refresh nu se intampla nimic daca dau back ma intorca pe forum.

Problema e ca nu toti userivorsti sa dea back ca sa vada ca sunt logati si probabil vor pleca si in plus nemaiputand sa intru in administrare nu mai pot sa modific nimic.

Are cineva ceva idei ca eu mai ma putin si rad tot.
Multumesc
Daniel
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

daniel1971
Nou venit

Mesaj de daniel1971 »

Mai pierdut, nu am prea inteles.
Multumesc
Daniel
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

adica sa instalezi MOD-ul pe gare il gasesti in link-ul ala..
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”