Probleme cu restaurarea bazei de date
Probleme cu restaurarea bazei de date
Am mutat forumul pe alt server iar cind doresc sa restaures baza de date imi spune ca nici un fisier nu a fost incarcat. Backup-ul l-am facut cind aveam versiunea 2.0.19 si acum am instalat versiunea 2.0.21. Aveti idee cum as putea rezolva?
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
In ce format este baza de date pe care o ai?
Prin ce incerci sa o restaurezi?
Prin ce incerci sa o restaurezi?
etherfast.ro - Blog personal
- Aliniuz
- Fost coleg
Re: Probleme cu restaurarea bazei de date
s-a mai discutat da un searchJUANN scrie:Am mutat forumul pe alt server iar cind doresc sa restaures baza de date imi spune ca nici un fisier nu a fost incarcat. Backup-ul l-am facut cind aveam versiunea 2.0.19 si acum am instalat versiunea 2.0.21. Aveti idee cum as putea rezolva?
Re: Probleme cu restaurarea bazei de date
Daca s-a mai discutat da-mi un link te rog ca eu nu gasesc.Aliniuz scrie:s-a mai discutat da un searchJUANN scrie:Am mutat forumul pe alt server iar cind doresc sa restaures baza de date imi spune ca nici un fisier nu a fost incarcat. Backup-ul l-am facut cind aveam versiunea 2.0.19 si acum am instalat versiunea 2.0.21. Aveti idee cum as putea rezolva?
Baza de date este in format sql.
- Etherfast
- Fost coleg
Daca backup-ul este mai mare, incearca sa o restaurezi treptat, prin grupe de secvente de cod. Recomand BigDump.
Unele servere (cum ar fi evonet-ul) au o limita de comenzi pe ora pe care le poti executa (in jur de 10.000).
Ruleaza fisierul cu un browser ce suporta JavaScript si joaca-te cu optiunile de delay. Succes.
Unele servere (cum ar fi evonet-ul) au o limita de comenzi pe ora pe care le poti executa (in jur de 10.000).
Ruleaza fisierul cu un browser ce suporta JavaScript si joaca-te cu optiunile de delay. Succes.
etherfast.ro - Blog personal