Actualizare din v2.0.19 in v.2.0.21
-
- Utilizator înregistrat
Actualizare din v2.0.19 in v.2.0.21
Buna!
Am mai stricat ceva saptamana asta asa ca de data asta m-am informat. Totusi am considerat necesar sa deschid acest topic pt ca nu am inteles chiar tot..
1. pt 2 din forumurile mele trebuie sa folosesc patch files (sunt pe lx.ro si am inteles cu nu merge EasyMod)
2.am descarcat phpBB-2[1].0.21-patch (am inteles ca trebuie sa urc in directorul radacina fisierul phpBB-2.0.19_to_2.0.21.patch)
3.pachetul phpBB-2[1].0.21-patch contine si directorul install/update_to_latest (Instructiunile spun: Încărcaţi fişierul update_to_20xx.php (unde xx reprezintă numărul versiunii) în directorul /install al forumului dumneavoastră. De unde iau fisierul update_to_2021.php? )
4.apoi instructiunile spun:
Rulaţi folosind linia de comandă:
Cod:
patch -cl -d [PHPBB DIRECTORY] -p1 < [PATCH NAME]
Unde.. s-au in ce fisier sa ruleaza aceasta comanda?
------------------
Sunt foarte interesat sa inteleg cum e bine in legatura cu ce am scris mai sus. Va rog sa-mi raspundeti, Multumesc!
Am mai stricat ceva saptamana asta asa ca de data asta m-am informat. Totusi am considerat necesar sa deschid acest topic pt ca nu am inteles chiar tot..
1. pt 2 din forumurile mele trebuie sa folosesc patch files (sunt pe lx.ro si am inteles cu nu merge EasyMod)
2.am descarcat phpBB-2[1].0.21-patch (am inteles ca trebuie sa urc in directorul radacina fisierul phpBB-2.0.19_to_2.0.21.patch)
3.pachetul phpBB-2[1].0.21-patch contine si directorul install/update_to_latest (Instructiunile spun: Încărcaţi fişierul update_to_20xx.php (unde xx reprezintă numărul versiunii) în directorul /install al forumului dumneavoastră. De unde iau fisierul update_to_2021.php? )
4.apoi instructiunile spun:
Rulaţi folosind linia de comandă:
Cod:
patch -cl -d [PHPBB DIRECTORY] -p1 < [PATCH NAME]
Unde.. s-au in ce fisier sa ruleaza aceasta comanda?
------------------
Sunt foarte interesat sa inteleg cum e bine in legatura cu ce am scris mai sus. Va rog sa-mi raspundeti, Multumesc!
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
mai bine folosesti metoda Code Changes
phpBB 2.0.19 to 2.0.20 Code Changes
phpBB 2.0.20 to 2.0.21 Code Changes
phpBB 2.0.19 to 2.0.20 Code Changes
phpBB 2.0.20 to 2.0.21 Code Changes
-
- Utilizator înregistrat
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Daca ai acces FTP la site (si am inteles ca LX.ro ofera asta), incearca sa deschizi fisierele respective via FTP si sa parcurgi instructiunile manual.
etherfast.ro - Blog personal
-
- Utilizator înregistrat
Am folosit metoda Code Changes.. am urcat pe rand, prin ftp, intai
phpbb-2.0.19_to_2.0.20 (in directorul radacina)+ install
apoi
phpbb-2.0.20_to_2.0.21 + install
Parca a mers prea repede actualicarea, sper ca am facut bine..
Ceva sa schimbat, cred ca am facut bine, nu..?
acum apare: Powered by phpBB 2.0.21 © 2001-2004 phpBB Group
phpbb-2.0.19_to_2.0.20 (in directorul radacina)+ install
apoi
phpbb-2.0.20_to_2.0.21 + install
Parca a mers prea repede actualicarea, sper ca am facut bine..

Ceva sa schimbat, cred ca am facut bine, nu..?
acum apare: Powered by phpBB 2.0.21 © 2001-2004 phpBB Group
-
- Utilizator înregistrat
Nu imi apare cu verde.. scrie ceva
Informaţii despre versiuni
Nu am putut folosi funcţiile socket.
A mai scris cineva pe forum ca pe serverele lx apare asa..
Ce sa zic.. inainte de actualizare scria.. by phpBB 2.0.19 iar acum scrie.. by phpBB 2.0.21.. Cand am deschis in browser pagina ..forum/install/update_to_latest.php mi-a aparut clar ca a trecut de la o versiune la alta, nu am vazut sa scrie ceva de errori.
Ce sunt functiile socket.. in ce fel afecteaza forumul daca nu pot fi folosite ??
Informaţii despre versiuni
Nu am putut folosi funcţiile socket.
A mai scris cineva pe forum ca pe serverele lx apare asa..
Ce sa zic.. inainte de actualizare scria.. by phpBB 2.0.19 iar acum scrie.. by phpBB 2.0.21.. Cand am deschis in browser pagina ..forum/install/update_to_latest.php mi-a aparut clar ca a trecut de la o versiune la alta, nu am vazut sa scrie ceva de errori.
Ce sunt functiile socket.. in ce fel afecteaza forumul daca nu pot fi folosite ??
-
- Utilizator înregistrat