problema e la linkContul dumneavoastrã este deocamdatã inactiv. Nu-l puteþi folosi pâna urmaþi leg
atura:
profile.php?mode=activate&u=379&act_key ... 5eda393631
07a
Încercaþi sã nu vã uitaþi parola deoarece aceasta a fost stocatã codat în baza n
oastrã de date ºi nu o putem recupera pentru dumneavoastrã. Dacã totuºi o uitaþi
, veþi putea cere o parola nouã care va fi activatã la fel cum a fost activat ac
est cont de utilizator.
Vã mulþumim pentru înregistrare.
--
Administratorul site-ului Romanian phpBB online community
prima problema
prima problema
prima problema care am remarcat'o chiar de cand mi'am facut cont la voi
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Problema se datoreaza clientului de email. Acesta "taie" din lungimea propozitiilor/linkurilor/cuvintelor pentru o afisare pe mai multe linii. Din pacate acest lucru face ca linkurile sa fie taiate, indiferent de formatarea lor, iar partea care este pe linie noua (deci nu are acel http in fata) nu mai este considerat "parte" din link.
Mesajul este trimis sub forma de text simplu - pentru compatibilita cu cat mai multi clienti de email - si interpretarea textului ca fiind link este facuta de client.
Mesajul este trimis sub forma de text simplu - pentru compatibilita cu cat mai multi clienti de email - si interpretarea textului ca fiind link este facuta de client.