Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MyS

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
156
Utilizator înregistrat

Mesaj de 156 »

Acum mi-a spus un colaborator ca din gresala a sters baza de date care era la forum dar dupa aceea a re-facut-o sub acelasi, nume, se mai pot recupera datele ? de pe forum...
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Datele erau in baza respectiva. Daca a sters-o, s-au sters si tabelele. Va trebui sa reinstalezi, sa o iei de la 0 cu ele, asta doar daca nu ai vreun back-up al bazei de date. Daca ai, da, se pot recupera.

Intreaba-l si sub ce username/parola a recreat baza de date ca sa le treci in config.php si sa-ti faci forumul sa functioneze macar.
etherfast.ro - Blog personal
156
Utilizator înregistrat

Mesaj de 156 »

Pai sunt userele si parolele ce au existat... dar nu stiu ce nu are cred ca sterg tot si reinstalez... :(
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

N-ai inteles.
Bazele de date MySQL 4.x permit conectarea la ele pe baza de username si parola cu anumite privilegii, spre deosebire de cele 3.x care permiteau conectarea unui singur username.

In momentul in care prietenul tau a sters baza de date, a sters si username-ul si parola cu privilegii.
Din moment ce iti da eroare la conectare, e clar ca atunci cand a re-creat baza de date, nu a creat si acelasi username si parola pe care-l aveai inainte.
Afla ce username si parola ai la baza de date, si trece-le in config.php ca sa iti functioneze forumul.

Nu prea castigi nimic in stadiul asta daca reinstalezi. Sa inteleg ca nu ai nici un backup anterior al bazei de date?
156
Utilizator înregistrat

Mesaj de 156 »

Eu personal nu am facut, probabil au facut cei de la serviciul de gazduire... Acum le-am trimis e-mail. Si daca am back-up cum procedez ?
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Importi fisierul SQL, daca ai PhpMyAdmin.
Ai niste articole de profil in Knowledge Base.

Asteapta intai sa vezi daca ai vreun backup, apoi citeste mai sus, si daca te blochezi undeva, ne mai auzim.

Succes,
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”