[FINALIZAT] Traducere Profile Control Panel

Propuneri şi proiecte în curs de desfăşurare de Extensii, traduceri, stiluri, teme, avataruri şi butoane.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

[FINALIZAT] Traducere Profile Control Panel

Mesaj de Aliniuz »

In sfarsit am reusit sa traduc cu brio acest MOD , traducerea fiind o cea mai grea pe care am intalnit-o pana acum . Fara munca , nu ai satisfactii ! :P

Acest MOD este un SuperMOD , foarte folosit pe forumurile mari ale lumii. Vorbim de un MOD ce ofera foarte multe facilitati , cateva dintre ele fiind :

- Friends/Ignore/Buddy List
- user groups display,
- birthday date, anniversary whish,
- signature preview/editor,
- anti-robotic registration, disabling via ACP,
- realname, phone/fax numbers

Si multe , multe altele !

MOD-ul este evaluat de membrii comunitatii PHPBB.COM la nota 9/10 ! :)

Mai multe detalii despre acest MOD puteti gasi in link-ul ce urmeaza :

Discutii legate de acest MOD : http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=150925

Download Link ( Traducere ) : http://phpbb.ro/Concurs2006/Colaborari/pcp_rom.zip

Diacritice Incluse !

De asemenea phpbb.ro , o data cu publicarea acestei traduceri , a devenit a treia comunitate PHPBB care detine fisierele de limba in limba in care ofera support al acestui SuperMOD , dupa phpbb.com si phpbb.fr !

Arhiva contine 3 fisiere :
:arrow: lang_extend_profile_control_panel.php
:arrow: lang_extend_pcp_management.php
:arrow: lang_extend_pcp_addons.php

MOD-ul e fantastic, il recomand cu foarte multa caldura forumurilor care nu stiu cu ce anume sa isi stimuleze utilizatorii !

O zi buna ! 8)
Închis

Înapoi la “Proiecte”