Un Mod pt postarea simultana in toate topicurile ?

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Cosmin_M
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Un Mod pt postarea simultana in toate topicurile ?

Mesaj de Cosmin_M »

Salut forumul phpBB.ro :) (este primul meu post aici).

Sunt un noob absolut in php, baze de date, etc. Si cu toate acestea dupa lupte seculare care au durat 3 zile am invins ! Apache + MySQL + PHP + phpBB ... si merge ! :D
Am instalat mai multe Mod-uri:
- Attachment Mod Version
- Photo Album
- SQL Backup
- EasyMod
- Extended Private Message Notification
- Limited Post Edit Time
- Rank Image in Profile
- Stop Author View Increase
... si culmea, pare functional :). Sugestii ?

Acum caut un Mod care sa-mi permita sa postez in toate topicurile simultan (de exemplu ca sa postez regulamentul). Exista asa ceva ?
Am incercat cu search-ul dar mai mult m-am pierdut in multitudinea de Mod-uri existente. Multumesc anticipat pentru orice raspuns.

Daca e cineva curios, forumul se gaseste aici. Este gol (cu exceptia unor teste cu grafica pentru rank-uri). Orice sugestie sau critica este bine venita (nu-mi inchipui ca am reusit cine stie ce).
octaviansan
Utilizator înregistrat

Mesaj de octaviansan »

Da , extista acest MOD , Global Anouncement
Cosmin_M
Nou venit

Mesaj de Cosmin_M »

Multumesc, dar n-am reusit sa-l gasesc. Link-ul gasit intr-un post aici pe forum e nefunctional iar cu google n-am reusit sa-l scot de nicaieri.

Intre timp am incercat Announces Suite 3.0.2a. Din pacate nu este functional decat partial. Am verificat de 2 ori sa fie totul ca in instructiunile de instalare (si e ceva de verificat :) ...).
A aparut optiunea Global Announcement dar nu functioneaza. Adica daca bifez si postez, postul ramane normal :(. Totusi daca il fac doar Announcement, optiunea Announcement Duration este functionala iar postul apare in Board Announcements.
Chiar si in Administration Panel a aparut optiunea Configuration Extend / Board Announcements. Cu toate astea nu pot face un post Global Announcement :(. Repet, am verificat de 2 ori instalarea (si nu prea fac lucrurile superficial), totul este in regula.

Idei ?!!
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Mods.db9.dk e down de ceva vreme.
Post-ul original de pe phpbb.com nu mai exista.

O legatura permanenta n-am gasit pe Google, asa ca poti sa-l iei momentan de aici.

Succes cu instalarea,
etherfast.ro - Blog personal
Cosmin_M
Nou venit

Mesaj de Cosmin_M »

Multumesc mult, l-am scos si l-am instalat. Merge, acum pot posta anunturi globale. In schimb l-am instalat peste Announces Suite si acum imi apar 2 butoane pt anunt global si cea mai mare problema ... nu mai functioneaza Administration Panel. Probabil e din cauza ca am instalat peste Announces Suite. Daca scot cu atentie Announces Suite banuiesc ca totul revine la normal nu ?
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Poti incerca. Experienta asa se castiga :)
etherfast.ro - Blog personal
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”