Imi trimite 2 mailuri

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
lluchiano
Utilizator înregistrat

Imi trimite 2 mailuri

Mesaj de lluchiano »

Buna ziua, am si eu o mica "problema" daca pot sa-i spun asa cu phpbb-ul meu, in sensul ca trimite 2 mailuri cand trimit mesaje in bloc la utilizatori. De curand am integrat si magazinul in forum si este destul de aiurea ca imi vin 2 comenzi la fel.
Banuiala mea e ca e de la baza de date ceva pentru ca fisierelle phpbb le-am schimbat de mai multe ori dar problema asta a existat din todeauna.
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
lluchiano
Utilizator înregistrat

mda

Mesaj de lluchiano »

numa ca mie nu-mi trimite 2 mailuri la aia care sunt abonati la topic. Imi trimite doua mailuri la expediere mesaje in bloc si la magazinul on-line care l-am integrat in forum cumva.
lluchiano
Utilizator înregistrat

Mesaj de lluchiano »

nimeni nu are o idee ceva?
gmzionic
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de gmzionic »

esti sigur ca trimite 2 mail-uri? ti-a reprosat ceva?
ca mai exista varianta ca tu sa-ti fi facut un alt user cu acelasi mail.
zic asta ca eu asa am patit mai demult.
lluchiano
Utilizator înregistrat

Mesaj de lluchiano »

Stiu ca nu te lasa sa creezi mai multe usere folosind aceasi adresa de e-mail deci cade asta. Plus ca problema asta nu o am decat atunci cand trimit mesaje in bloc si stiu ca e de mult treaba asta. Nu ma deranja asa mult dar acuma ca am integrat magazinul on-line in forum e deranjanta si tre sa o rezolv cumva.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Ce MODuri ai pe el?
lluchiano
Utilizator înregistrat

Mesaj de lluchiano »

## MOD Title: Quick Reply with Quote
## MOD Title: PJIRC for phpBB
## MOD Title: Resize Posted Images Based on Max Width
## MOD Title: Bantron Mod
## MOD Title: Last visit
## MOD Title: Page Permissions
## MOD Title: Redirect User Fix 1.0.0
## MOD Title: Smart Log In Redirect
## MOD Title: small Profile Panel
## MOD Title: Welcome on Index ( modificat de mine, astfel incat acuma e unde fel de welcome on header :P )
## MOD Title: eXtreme Styles mod 2
## Mod Title : Attach mod 243
Cu ocazia asta am facut si eu un inventar asupra tuturor MODurilor pe care le folosesc :P. Insa as vrea sa precizez faptul ca imi trimite 2 email-uri de la inceput, de 2 ani de gand am forumul si te atunci am refacut de foarte multe ori fisierele forumului. Chiar ultima oara acuma 2-3 luni cand a aparut phpbb 2.21 am luat arhiva curata si am instalat toate aceste MOD-uri pe forum separat iar apoi le-am mutat in dir actual, de aceea cred eu ca ar putea fi ceva de la baza de date ca altfel nu-mi explic.

L.E. :
Aveti dreptate oameni buni, cred ca si-au facut oameni aiurea conturi folosind o adresa de mail *@la-familia.ro iar eu am cont colector si probabil de asta imi vin mai multe mesaje. Ca am facut un cont pe o adresa de yahoo, am trimis mesaj in bloc si mi-a venit doar unul singur :). Scuze de deranj.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”