[Sugestie] Concurs de Forumuri !

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Gaby Stan
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Gaby Stan »

Ideea e buna chiar incantatoare...hai sa particip..si eu cu forumul meu...sigur nu o sa castig multe cu el...dar experienta da...si e importanta.Forumul RoWap Portal si versiunea wap a forumului(accsibil de pe mobille ce suporta xhtml) RoWapPortal [wap](dar probabil acest aspect nu va fi important...totusi inca nu am vazut forum romanesc sa aiba asa ceva...sau nu am dat eu de el
HTCGuide.net (forum)
mariusik88
Utilizator înregistrat

Mesaj de mariusik88 »

particip si eu nu sa castig ci pentru experienta http://forumphpbb3.evonet.ro/index.php
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

V-ati gandit totusi la niste sectiuni? Propuneti forumul, dar la care din ele. Sa va dau un exemplu: design (stiluri si teme; avatars, foldere, ranguri, emoticons); MODificari... Care sunt criteriile de acceptare a unui forum la una din sectiuni?
Gaby Stan
Utilizator înregistrat

Mesaj de Gaby Stan »

Pai in design intra(avataruri,modificari stil,adaugari mod-uri etc)
alta categorie ar fi continut (adica subictul pe care e axat forumul)..alta ar mai fi activitate membri (articole scrise in acel forum)...mai vedeti voi
HTCGuide.net (forum)
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

flowers scrie:V-ati gandit totusi la niste sectiuni? Propuneti forumul, dar la care din ele. Sa va dau un exemplu: design (stiluri si teme; avatars, foldere, ranguri, emoticons); MODificari... Care sunt criteriile de acceptare a unui forum la una din sectiuni?
Metoda de organizare a competitiei va consta in urmatoarea forma :

Formarea a 8 grupe de cate 4 echipe . Se vor atribui puncte fiecarui forum in functie de :

1. Design-ul paginilor principale ( index.php , viewforum.php si viewtopic.php )
2. Facilitatile cu, care forumul isi rasfata utilizatorii
3. Elementul distinctiv al fiecarui forum
4. Tema forumului
5. Viteza incarcarea paginilor
6. Aspectul paginilor auxiliare (faq.php , memberlist.php etc. )
7. Navigarea usoara de la o pagina la alta
8. Calitatea membrilor forumului

Urmeaza sa va explic ce presupune fiecare criteriu :

1. Felul in care este organizat spatiul , aspectele cromatice ale forumului si un design cat mai stilat .
2. MOD-urile instalate pe forumul respectiv isi vor spune cuvantul in acest criteriu , toate avantajele unui anumit forum pe care le are un utilizator odata inregistrat vor fi luate in calcul .
3. Fiecare forum se deosebeste de un altul prin ceva anume . Originalitatea fiecaruia va fi scoasa in evidenta fie prin MODificari publice fie prin MODificari personalizate . Posesorul forumului cu elementul distinctiv cel mai original si foarte folositor si placut ca aspect va castiga punctul ce este pus la bataie in acest criteriu .
4. Tematica forumului in care se invart toate subiectele forumului va fi apreciata si aici , de asemenea juriul va trage o privire asupra majoritatii topicurilor forumului pentru a hotara forumul al carei legatura dintre topic si Tema este cea mai stransa .
5. Acest criteriu este relativ simplu de inteles intrucat viteza procesarii paginii nu este o notiune tocmai straina .
6. Daca la criteriul no. 1 s-a luat in discutie doar paginile principale aici vor luate in calcul absolut toate paginile ce vor fi gasite in meniul forumului .
7. Criteriul presupune judecarea meniurilor unui forum , si asigurarea ca vor fi accesibile toate paginile de care dispune forumul . Navigarea dintr-o pagina fara prea multe click-uri in alta este esentiala .
8. Membrii forumului respectiv vor constitui "coperta" acestui criteriu deoarece aici se vor verifica aproape toate subiectele ( topicurile ) forumului si se urmareste ca metoda OFF-TOPIC sa fie cat mai inexistenta .

Forumurile nu vor fi impartite pe grupe dupa alegerea fiecaruia sau printr-un anumit criteriu ci aleatoriu !

Critici , sugestii , intrebari sunt asteptate !
evo_vii
Utilizator înregistrat

Mesaj de evo_vii »

Aliniuz scrie: Fiecare utilizator phpbb.ro nu poate participa decat cu un singur forum !

Va puteti inscrie pana la inceputul lunii noiembrie si anume Miercuri , 1 Noimebrie 2006 .

Concursul se va termina ,in functie de numarul de inscrieri (20 sau 40) fie pe 1 Decembrie , fie pe 1 Ianuarie 2007 :P .
poate aude U.E. de noi :lol:
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

sincer ce faeti voi aici mi se pare cam anarhie... pai asa.. zic si eu..eu ma inscriu cu forumul cutare.. si care-i faza?? am 5000 useri.. ca am deja forumul de 2 ani.... si unul care il are de 1 luna
si are 30 useri.. ce va fi discreditat? poate nu a avut timp sa modifice asa mult.
Deci parerea mea e ca e o decizie proasta ce faceti voi aici.
In priuml rand..cik gata sa inceput jocul..inscrierile...complet necontrolat.
Eu nu vreau sa mi-o luati in nume de rau. dar n-ar fi mai frumos, sa se dea o tema anumita: de exemplu, aveti sarcina sa faceti un forum axat pe MODA ( Fashion ) dau si eu un exemplu, si apoi in 2 saptamani fiecare isi face forumul.. dupa 2 saptamani se deschide cate-un topic si apoi la sfarsit dupa ce toata lumea a vazut forumurile..se deschide un POLL mare unde se voteaza. Ce juriu? juriu sunt membri phpbb.ro ... care voteaza, dupa placul lor. ma gandesc ca dak membrii voteaza, atunci treaba noastra, a celor ce creeaza forumurile respective, e sa faca forumuri atragatoare, indiferent de MOD-uri sau teme sau etc. Daca un user e atras, il voteaza.

Acuma cred ca e cam tarziu pt toate astea.. ca v-ati imbulzit repede
octaviansan
Utilizator înregistrat

Mesaj de octaviansan »

deci , as putea sa ma inscriu ?
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

gmzonic scrie:sincer ce faeti voi aici mi se pare cam anarhie... pai asa.. zic si eu..eu ma inscriu cu forumul cutare.. si care-i faza?? am 5000 useri.. ca am deja forumul de 2 ani.... si unul care il are de 1 luna
si are 30 useri.. ce va fi discreditat? poate nu a avut timp sa modifice asa mult.
Deci parerea mea e ca e o decizie proasta ce faceti voi aici.
In priuml rand..cik gata sa inceput jocul..inscrierile...complet necontrolat.
Eu nu vreau sa mi-o luati in nume de rau. dar n-ar fi mai frumos, sa se dea o tema anumita: de exemplu, aveti sarcina sa faceti un forum axat pe MODA ( Fashion ) dau si eu un exemplu, si apoi in 2 saptamani fiecare isi face forumul.. dupa 2 saptamani se deschide cate-un topic si apoi la sfarsit dupa ce toata lumea a vazut forumurile..se deschide un POLL mare unde se voteaza. Ce juriu? juriu sunt membri phpbb.ro ... care voteaza, dupa placul lor. ma gandesc ca dak membrii voteaza, atunci treaba noastra, a celor ce creeaza forumurile respective, e sa faca forumuri atragatoare, indiferent de MOD-uri sau teme sau etc. Daca un user e atras, il voteaza.
Acuma cred ca e cam tarziu pt toate astea.. ca v-ati imbulzit repede
Nu ne imbulzim , nu ne grabim , mai avem timp pana pe 1 Nov. Ideea ta nu e rea insa modalitatea prin care ai exprimat-o e rautacioasa :) . Prin acest concurs vrem a mai destinde atomsfera acestui forum si de a adauga un spirit de competitie prin utilizatorii sistemului phpBB si pentru a mari influenta acestei solutii pentru comunicare .
octaviansan scrie:deci , as putea sa ma inscriu ?
oricand .
octaviansan
Utilizator înregistrat

Mesaj de octaviansan »

Deci ma inscriu cu http://desing.z1.ro/forum/ , forum-ul meu...
Închis

Înapoi la “Despre phpBB”