Site-uri cu virusi

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
lucky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Site-uri cu virusi

Mesaj de lucky »

evo_vii scrie:Va rog sa fiti atenti pe ce site-uri intrati deoarece sunt tot felul de site-uri cu virusi si patch-uri care intra in computerele voastre si va incomodeaza / sterg / blocheaza si fac tot felul de tampenii .
Eu am multe persoane care au intrat pe http://www.geocities.co.jp si s-au virusat + ca trimit involuntar mesaje pe messenger ( nu stiu daca nu si pe Skype ) care fac reclama la acest site ! si mai sunt si enervante :D

Daca mai stiti alte site-uri cu virusi puneti aici !
da ala e un virus inofensiv rezolvarea http://uh.myforum.ro/cum-scapati-de-vir ... -vt22.html
lucky
Utilizator înregistrat

Re: corect

Mesaj de lucky »

VampyRUL scrie:Da ai dreptate am primit si eu noroc ca am un ANTIVIRUS bun si la luat din prima :D:D
cel mai bun antivirus nod 32 sau karspresky
evo_vii
Utilizator înregistrat

Mesaj de evo_vii »

eu am scapat de virus ( caci si eu m-am fraierit , cand nu stiam de el ) pe site si l-am luat .. dar cu avast si ad-aware am scapat :D
Muiji
Utilizator înregistrat

Mesaj de Muiji »

am intrat de o gramada de ori ... si nu mi s-a intamplat nimik ! ANTIVIRUSU e de vina
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”