The requested URL was not found on this server

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Leocupy
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

The requested URL was not found on this server

Mesaj de Leocupy »

Fiti draguti baieti, am si eu o "buba" cu forumul, dupa ce ca nu ma pot autentifica ca admnistrator din alta parte decit de la munca, acum a aparut alta problema, si anume nu pot intra in panoul administartorului,imi da asa ceva:The requested URL /http://www.leocupy.radiostil.ro/forum/index.php was not found on this server.Cum doamne iartama sa ma mai descurc cu forumul daca nu mai pot intra in panou???? Dupa ce ca nici nu pot intra ca admin din alta parte decit de la servici!!! Astept un raspuns de la cineva.Multumesc.
gmzionic
Utilizator înregistrat

Re: Help my please !!!

Mesaj de gmzionic »

Leocupy scrie:Fiti draguti baieti, am si eu o "buba" cu forumul, dupa ce ca nu ma pot autentifica ca admnistrator din alta parte decit de la munca, acum a aparut alta problema, si anume nu pot intra in panoul administartorului,imi da asa ceva:The requested URL /http://www.leocupy.radiostil.ro/forum/index.php was not found on this server.Cum doamne iartama sa ma mai descurc cu forumul daca nu mai pot intra in panou???? Dupa ce ca nici nu pot intra ca admin din alta parte decit de la servici!!! Astept un raspuns de la cineva.Multumesc.
Dupa cum se vede, daca ai scris tu bine, ai o eraore la URL :
/http://www.leocupy.radiostil.ro/forum/index.php
ai slash in fata http...ceea ce nu e bine. verifica configurarile in ACP si vezi dak ai pus tu calea catre forum gresita.
Leocupy
Utilizator înregistrat

Mesaj de Leocupy »

Dupa ce dau clik pe panoul de administrare imi apare pagina aia cu url..etc! Nu stiu ce e aia "apc"! Deci problema este aceea ca nu pot intra in panoul admin chiar daca sunt logat!!!
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Foloseste Auto Cookies de la mine din semnatura.
Citeste cu atentie instructiunile.
etherfast.ro - Blog personal
Leocupy
Utilizator înregistrat

Mesaj de Leocupy »

Am luat chestia aia zipuia de la u dar nu stiu ce sa fac cu ea!!!! E o fila winamp si un instal care nu merge! Alta cale sa ma ajuti nu exista?? Nu mai pot de nervi!!! Nu pot folosii panoul administratorului si acum vad ca nici nu ma mai pot loga cu uzeru de administrator pe forum!! Imi zice aceeasi faza si colo si dincolo:Apache/1.3.33 Server at www.leocupy.radiostil.ro Port 80 . Ce naiba sai mai fac??? Please help-my!!!
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Fila de winamp poate pe Marte.

Ai un fisier cookie.php acolo. Il urci pe forum in /install/cookie.php si accesezi http://nume-forum/install/cookie.php. Salvezi setarile in baza de date (ai un buton care face asta) si dupa aia stergi directorul /install.

Dupa aia o sa functioneze bine mersi.
Si asta e inca cea mai simpla cale ca sa te putem ajuta, deci calmeaza-te si concentreaza-te in solutionarea situatiei.
Leocupy
Utilizator înregistrat

Mesaj de Leocupy »

man scuze necunoasterea, dar chiar nu stiu ce zici acolo! mam uitat dupa directorul de care zici u , si nu am gasit nici un instal ca sa pot realiza ce miai zis sa fac! am o rugaminte la u...nu poti arunca tu un ochi pe forum sa vezi ce si cum??? adresa de mess e "leocupi". astept cit mai repede cu putinta un semn!!! multam' fain.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Deci, hai sa o luam de la 0.
La mine in semnatura este un link catre auto-cookies MOD. Downloadeaza-l de acolo (o sa fie sub forma unei arhive .zip).

Are in el un singur director numit install, si in acel director e un singur fisier numit cookie.php.

Tot ce trebuie sa faci este sa urci pe FTP directorul install (cu tot cu fisierul cookie.php).
Dupa ce faci asta, incarca http://leocupy.radiostil.ro/install/cookie.php si o sa ti se deschida o pagina. In josul paginii ai un buton prin care poti salva setarile de pe pagina. Fa click pe el.

Dupa aia, sterge directorul install de pe forum cu tot cu fisierul cookie.php, si asta este.
Nu pot fi mai explicit decat atat. Daca te blochezi undeva, zi-mi unde.
Leocupy
Utilizator înregistrat

Mesaj de Leocupy »

bos am luat deja arhiav am extras folderul acela cu cockie.php si unde asl"urc"? in locul unde e instalat forumul pe server? NU PRICEP TERMENII ATI OMULE!!! deci lam copiat ..unde ii dau paste? ma conectez ftp la serverul unde e forumul si...? dea ici nu pricep ce trebuie afcut ! sai dau paste acolo und sunt toate directoarele forumului? daca e asta,am facuto deja ...si mai departe nu inteleg ce sa accesez cu linkul acela fttp://? de unde anume sal incarc? sau unde? scuze dar sunt incepator intrastea si nu vreau sa stresez pe nimeni!!! :cry:
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

LATER EDIT:

My Current Cookie Settings: My Suggested Cookie Settings: Sterge directorul install cu totul acum.
Ultima oară modificat 16-Oct-2006, 00:25:25 de către Etherfast, modificat de 2 ori în total.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”