problema cu activarea Gzip

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Gaby_17
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

problema cu activarea Gzip

Mesaj de Gaby_17 »

Asta am intrat pe Forum si am intrat in Panoul Administratorului si mam dus in Configuratie Generala si am setat sa se activeze Gzip si am dat trimite si cand dau sa ma duc la Pagina de Start nu mai imi apare de loc.

Adica imi apare o pagina ALBA.

http://cspcplanet.lx.ro/forum <-- asta este adresa de la forum ca sa va convingeti si voi.

Cum fac sa pot sa refac forumu adica sa nu sterg nimic. Sa il fac sa mearga ca inainte
Ultima oară modificat 14-Oct-2006, 20:53:28 de către Gaby_17, modificat 1 dată în total.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Probabil ca lx.ro nu suporta compresie GZIP pentru pagini.

Accesezi http://www.lx.ro/dbadmin/ si te loghezi cu username-ul si parola bazei de date.

Din tabelul din stanga faci click pe phpbb_config, dupa care in frame-ul din dreapta iti apar componentele phpbb_config. Faci click sus pe "Browse" ca sa vezi toate variabilele, si mergi in pagina a 2-a cu variabile.

Acolo gasesti optiunea "gzip_compress". Faci click pe creionul rosu din stanga ca sa editezi, si schimbi valoarea din 1 in 0.
Ii dai GO, si asta este.
etherfast.ro - Blog personal
Gaby_17
Utilizator înregistrat

Mesaj de Gaby_17 »

Gata am reusit pana la urma.

Si mai am si eu o intrebare.

Cum fac sa mearga pe evonet.ro mailu ? am incercat si cu alte servere de smpt dar degeaba. Am setat si in Panou Administratorului si in Configuratie generala, linile urmatoare.

Cod: Selectaţi tot

Validarea contului activata de: Nimeni

Si asta

Folositi serverul SMTP pentru email
Specificati da daca doriti sau aveti nevoie sa trimiteti mesaje printr-un alt server in loc sa folositi functia locala de mesagerie:   Nu 

Si tot nu merge nu imi apare mesaju acela cu

Cod: Selectaţi tot

Contul a fost activat. Va puteti autentifica nu nick-ul si parola dumneavoastra. 
sau ceva de genu acest.

Am copiat mai demult un fisier emailer.php dupa acet forum care mergea si pe evonet.ro sa trimita email dar lam sters fara sa vreau si acum nu il mai gasesc pe forum aici
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Eu n-am reusit sa fac e-mailul sa mearga pe evonet de nici un fel timp de cateva luni de zile, si am renuntat intr-un final.
Am inteles ca sunt cativa utilizatori pe forum care au reusit.

Faza e ca au avut functia activata intr-o perioada, deci sa nu cumva sa confunzi si sa nu fie posibil.
Eu zic sa alegi altceva daca te bazezi foarte mult pe functia de e-mail.

Mai incearca si asta, ca sa vezi cum poti scoate functia definitiv.
etherfast.ro - Blog personal
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

@Gaby_17: incearca sa gasesti denumiri mai inspirate pt subiecte si nu ceva de genul "am rezolvat prima problema, acum am o alta problema". la a 3-a problema intampinata vei scrie: ""am rezolvat prima si a 2-a problema, acum am o alta problema" ?

alta rugaminte: pt probleme diferite trebuie sa avem subiecte diferite (doar daca problema nu a fost rediscutata)

multumesc pt intelegere
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”