modificare php
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Andy4vip
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
modificare php
cu ce sa modific fisierele.php inafara de NOTEPAD; WORLD PAD
- Aliniuz
- Fost coleg
recomand Dreameaver 8 .
- Etherfast
- Fost coleg
Cute FTP Professional are corector de sintaxa html/php si ofera o editare /salvare pe FTP a fisierelor in cauza.
Dar ma rog, ma descurc si cu notepad
Dar ma rog, ma descurc si cu notepad

etherfast.ro - Blog personal
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
Apropo de ce au zis cei de mai sus. Aliniuz si Etherfast .. si eu:P - Dreamweaver dureaza o vesnicie pana se incarca, adica comparabil cu notepad, care instant iti si apare zona de scris, Cute FTP nu are ceva f elaborat, este util e adevarat, dar te obliga si te limiteaza la folosirea lui. Eu unul folosesc FTP Comander, mi se pare mai profesional, mai bun, dar nu foarte user-friendly.
Asa ca o combinatie intre tot ce poate Dreamweaver 8 si notepad, e notepad++ . Are interfata Notepad, se incarca instant, dar are toate tipurile de limbaj printre care HTML, PHP, SQL, Java, ASP, Ruby si altele, cu auto-corectare si completare, numarul linie, si un Find (ctrl+f) avansat.
Eu l-am descoperit de curand, inainte foloseam notepad. Dar asta ma ajuta mai mult
Aici il gasesti:
Notepad ++ pe sourceforge.net
PS: e word pad, nu world pad
Asa ca o combinatie intre tot ce poate Dreamweaver 8 si notepad, e notepad++ . Are interfata Notepad, se incarca instant, dar are toate tipurile de limbaj printre care HTML, PHP, SQL, Java, ASP, Ruby si altele, cu auto-corectare si completare, numarul linie, si un Find (ctrl+f) avansat.
Eu l-am descoperit de curand, inainte foloseam notepad. Dar asta ma ajuta mai mult
Aici il gasesti:
Notepad ++ pe sourceforge.net
PS: e word pad, nu world pad
-
http://www.ultraedit.com/index.php?name=UE_MoreFeatures
UltraEdit-32 12.20, dar costa...
UltraEdit-32 12.20, dar costa...
UltraEdit the #1 selling, most powerful, value priced text editor available! The ideal text, HTML and HEX editor, and an advanced PHP, Perl, Java and JavaScript editor for programmers! Free trial period... Industry award winner... Over one million users licensed worldwide...