Forum HOBBYstii.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
cvdima
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Forum HOBBYstii.ro

Mesaj de cvdima »

Va multumesc pentru ca s-a creat aceasta comunitate si imi permite sa imi pun visul in practica, si anume de a crea un loc de discutie in care sa se promoveze hobby-urile.

Cred ca, pentru a prezenta forumul-portal pe care il dezvoltam si care se afla abia la inceput de drum (si aici orice idee de restructurare din partea voastra este bine venita), se impune a ne prezenta motivatia construirii lui mai amanuntit, in cele si urmeaza...

Ai un HOBBY? Si noi! Dar ce este un HoBbY? Un HOBBY iti da puterea de a trece peste problemele zilnice, de a tine capul sus si a zambi mereu. Un hobby te face sa aloci putinul timp disponibil in fiecare zi, timp care poate fi rupt cu greu de stresul cotidian, si te face sa visezi, sa ramai pur in interiorul tau. Un hobby te face mai bun si stim toti hobber-ii ca astepti cu nerabdare finalul de saptamana sau sfarsitul programului zilnic (pentru cei mai norocosi), pentru a te darui total hobby-ului tau... macar o ora.

Un hobby poate fi aproape orice, de la citit carti, ascultat muzica, construit modele, ingrijit un animal... asa ca este imposibil sa nu ai cel putin un hobby pana acum.

Aici iti dam ocazia sa discuti despre hobby-ul tau, sa arati ca esti un hobber adevarat, care ii ajuta pe incepatori in diverse hobby-uri si care stie sa se lase ajutat cand are nevoie de un sfat, o idee.

Ce ne propunem noi? Sa creeam cea mai mare comunitate de hobber-i din Romania, sa incercam sa inseninam chipurile voastre si sa va ajutam sa practicati mai des, mai frumos si mai cu spor hobby-ul vostru.

Am vazut pe strada, in ingramadeala citadina, multi oameni intunecati, tristi. Este greu in Romania de astazi sa fii mereu senin cand problemele apasa asupra fiecaruia. Cred insa ca ai doua alternative: sa te lasi infrant, sa te tarai in viata, sau sa ridici fruntea sus, sa fii inventiv si sa gasesti solutii pentru a trece cu bine si frumos prin viata.

Cam astia suntem si asta ne propunem sa facem. Cat de bine vom reusi ramane de vazut, insa suntem motivati si dornici sa ajutam la promovarea hobby-urilor in aceasta lume stresata si vom reusi. Prin hobby vom deveni mai buni cu cei din jur.

Apreciem orice ajutor/idee/articol relevant care va veni din partea voastra.
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

eu nu inteleg dc a treb sa spui "hobbystii", "hobber".. mi se pare totusi exagerat spus. pt limba romana exista cuvintul "pasionat".
cvdima
Nou venit

Mesaj de cvdima »

MJR scrie:eu nu inteleg dc a treb sa spui "hobbystii", "hobber".. mi se pare totusi exagerat spus. pt limba romana exista cuvintul "pasionat".
salut!

într-un fel îţi dau dreptate dar nu ştiu câţi dintre cei care stau pe net spun ca sunt pasionaţi şi câţi vorbesc de hobby.

Apoi, am căutat pe diferite motoare de căutare/portaluri şi concluzia a fost că "pasionat" nu există în motoarele lor de căutare ca subcategorie.

Deci, în mod logic, dacă doresc să am şi ceva vizitatori, a trebuit să folosesc cuvântul "hobby". Restul cuvintelor "hobbystii", "hobber" au venit ca o extensie a cuvântului "hobby" şi ar trebui să contribuie la crearea unui brand, ca să îi spun aşa.

Trecând peste aceste aspecte, revin la întrebarea iniţială: ce parere aveţi despre ceea ce s-a realizat până acum şi ce se poate îmbunătăţi (eu zic că multe dar doresc şi părerea voastră).

Cele bune,
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Nu exista simetrie intre tabelele html. Asta supara ochiul. Linkurile aruncate alandala, scrisul nealiniat sub tabelul de deasupra (de exemplu "Ora este GMT + 3 ore")...
cvdima
Nou venit

Mesaj de cvdima »

flowers, multumesc mult pentru observatie. Vom lucra si, in cel mult 2-3 zile te rog sa te uiti din nou pe site pentru a vedea noua imagine.

Cu ora este o problema... ca nu stiu de ce ora sistemului trebuie facuta GMT+3 in loc de GMT+2 pentru a arata ora exacta. Daca ai ceva solutii te rog sa imi spui.

De asemenea, am citit cate ceva despre Catalog articole pe care l-am vazut la voi bine implementat dar despre care pe site sunt o gramada de "plangeri". Care crezi ca ar fi solutia pentru a-l implementa si eu cu succes? Cred ca succesul site-ului depinde intr-o masura mare si de partea aceasta cu articolele.

Cele bune,
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Cu ora este o problema... ca nu stiu de ce ora sistemului trebuie facuta GMT+3 in loc de GMT+2 pentru a arata ora exacta.
Romania se afla pe GMT+3 pe durata "orei de vara"
etherfast.ro - Blog personal
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”