Etherfast imi place cum arata acum site-ul tau, are un aspect mai clean, nu e incarcat.Etherfast scrie:Face parte din SEO pentru phpBB, din cate am inteles.
Cat despre AdSense, trebuie sa scot niste bani cumva, nu?
Cat despre Adsense-ul de sus, am un sfat. Incearca sa pui 2 block-uri mai mici decat un block rectangle mare cum ai tu. Ai de 700 si ceva width nu?
Si sfatul meu e sa-l pui intr-un chenar <td class="forumline" ca sa fie ca si chenarul de la imaginile alea cu New Posts no new posts etc.
Si daca imparti in 2 block-uri si pui intre ele o imagine, cu 2 butoane rotunde sau patrate, am vazut ca e la moda, si atrage clickuri. Uite un exemplu:
http://www.pixeldigest.com/adsense_setup.html .
Anyway, poti sa-ti pui un MOD Inline Ad si sa adaugi ad-uri google direct intre posturi. si oricum Google permite pana la 3 Google text-ads pe pagina si un link-ad. Alt sfat e sa schimbi stilul meniului de sus. Momentan ai un gradient. eu zic sa-l faci plain color. O singura culoare pe fundal, respectiv alba, e buna si pt meniul tau, si sub poti sa adaugi un link-ad, care va arata ca meniul, cu linkuri dispuse orizontal, si lumea va da click-uri, si nici nu ocupa din pagina.
Si ultimul sfat : schimba culorile adsense-ului ca nu se potrivesc deloc. Background-ul sa fie acelasi cu backgroundul intregii paginim border-ul la fel, si va arata ca inexistent, si linkurile de aceiasi culoare cu linkurile de la forumuri, sau o culoare care iese in evidenta. Crede-ma, astfel se vor integra in pagina, si vor parea ca si cum ar fi continut din site-ul tau.
Acum ca deja tiai optimizat site-ul pt Search (SEO) dc nu sa il faci bun si pt adsense....
Cheerz