The requested URL was not found on this server
- Leocupy
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Se pare ca nu ma ajuta si pe mine nimeni !!! Repet, am incercat sa mai adaug 1 buton la meniu si a iesit asta:Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/htdocs/leocupy/forum/language/lang_romanian/lang_main.php:1028) in /var/www/htdocs/leocupy/forum/includes/page_header.php on line 483
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/htdocs/leocupy/forum/language/lang_romanian/lang_main.php:1028) in /var/www/htdocs/leocupy/forum/includes/page_header.php on line 485
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/htdocs/leocupy/forum/language/lang_romanian/lang_main.php:1028) in /var/www/htdocs/leocupy/forum/includes/page_header.php on line 486 . Am nevoie sami explice si mie cum scot textul asta din susul pagini??? Please help my!!!!!
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/htdocs/leocupy/forum/language/lang_romanian/lang_main.php:1028) in /var/www/htdocs/leocupy/forum/includes/page_header.php on line 485
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/htdocs/leocupy/forum/language/lang_romanian/lang_main.php:1028) in /var/www/htdocs/leocupy/forum/includes/page_header.php on line 486 . Am nevoie sami explice si mie cum scot textul asta din susul pagini??? Please help my!!!!!
- Etherfast
- Fost coleg
Daca ai salvat continutul initial al overall_header.tpl, pune-l in locul celui existent, salveaza fisierul si ar trebui sa revina la starea initiala.
etherfast.ro - Blog personal
- Leocupy
- Utilizator înregistrat
Etherfast, am luat un text de la unu din moderatori in care se "explica" pas cu pas modalitatea de introducere a altor linkuri(butoane). Am urmat pasii aceia iar la sfirsit nu mia aparut nici butonul pe forum dar si mai grav imi da eroarea aia in susul paginii ,arunk si u un ochi pe forum si ai sa vezi mai exact despre ce vb aici : http://leocupy.radiostil.ro/forum/ . Ma seaca timpenia asat, si vad ca nici nu ma mai pot loga ,offfff . Cum si ce trebuie facut man?!? Te rog sa-mi dai o minutza de ajutor!!!
- Etherfast
- Fost coleg
Spune-mi te rog ce fisiere ai editat, sau da-mi link-ul catre textul ala de care vorbesti, ca sa-mi dau seama ce e gresit in ele.
- Leocupy
- Utilizator înregistrat
Boss uite aici am intrat si am urmat pasii: http://phpbb.ro/kb.php?mode=article&k=42 si dupa ce am vazut ce sa intimplat(adik nimik) am incercat sa mai fac o data dar in sens invers,adik sa sterg ce am bagat...codurile alea html,si nici o schimbare! De cind am facut "schema" asta sa defectat forumul.....la naiba! deci asat e pagina dupa care mam "ghidat" eu si a iesit eroarea asta VIZIBILA!!!
- Etherfast
- Fost coleg
Ai gresit ceva cu siguranta.
Forumul tau pare proaspat si fara prea multe MOD-uri.
Ia din versiunea originala phpBB fisierele page_header.php si overall_header.tpl si pune-le peste astea care le ai acum (daca nu ai nici un backup), si o sa revii la starea initiala.
Daca vrei sa incerci din nou, cu mai multa atentie.
Forumul tau pare proaspat si fara prea multe MOD-uri.
Ia din versiunea originala phpBB fisierele page_header.php si overall_header.tpl si pune-le peste astea care le ai acum (daca nu ai nici un backup), si o sa revii la starea initiala.
Daca vrei sa incerci din nou, cu mai multa atentie.
- Leocupy
- Utilizator înregistrat
NU stiu de unde sa iau fisierul asta man,nu ride dar incearca si u sa fi mai "explicit" ! Defapt tu zici bine sa iau sa pun in locul.... stiu unde sal pun dar nu stiu unde sa intru sal iau!! Sami fie cu iertare dar nu am mai lucrat cu forumurile astea pina acum si sunt si eu incepator, asa ca as vrea sa mi zici si mie pas cu pas "procesul".Stiu ca teai saturt si tu de batuti dastia in cap ca mine,sa stai sa explici fiecaruia in parte....,asadar sper sa primesc totusi o rezolvare,un raspuns.
- Etherfast
- Fost coleg
Deci eu ma refeream sa iei fisierul original, din arhiva originala phpBB, ca sa fii sigur ca nu e modificat in nici un fel.
Arhiva originala o poti lua de aici.
Arhiva originala o poti lua de aici.