ps. Doar pe Opera se afiseaza perfect. Nu am reusit sa-l fac sa se afiseze corect in firefox sau ie (din cauza modului cu iconite).

Cu afisarea perfecta in fiecare browser nu-i dau de capAliniuz scrie:Frumos forumul, ar trebui otusi la afisarea cat de cat apropiata de ceea din Opera in Firefox. O versiune extended a template-ului ti-ar permite cateva meniuri laterale si implicit un aspect mai cuprinzator.
Ai mai vazut asta pe lataifas.rogmzionic scrie:dragut forumul... desi iar e un forum dsp tot si toate..are aspect placut..atat ca mi se pare foarte "inspirat" din ma multe forumuri..plus ca am mai vzt asta undeva :
Azi stam pe uscat... nici un user nu isi sarbatoreste ziua
Nu se poate! In urmatoarele 7 zile stam pe uscat... nimeni nu da berea
era un pusti de 11 ani mai demult care dadea spamuri peaici cu forumul lui si facuse el o traducere cam la fel.
Stiu. O sa rezolv si problema asta odata ce o sa gasesc si un mod bun pt administrat bannere (cu complete banner hack n-a mers sa-l pun... o sa mai incerc)...gmzionic scrie:si inca ceva...textad-ul din partea de jos ...nu e pozitionat bine..incearca sal pui inainte de terminarea pagnii deasupra copyrightului.. ma rog cel mai bine un textad se pune in primii 500 pixeli ai paginii pt a rpimi clickuri..da ma rog.
pai legat de chestia cu bannerul... incearca Inline Ads .. eu am pe forum si merg f bine, accepta orice cod (html,javascript)smileybos scrie: Alte pareri, sugestii, critici?
Mda... ai dreptate... l-am luat gata modificat de undeva... nu stiu cum ma prinzi mereu...gmzionic scrie:pai legat de chestia cu bannerul... incearca Inline Ads .. eu am pe forum si merg f bine, accepta orice cod (html,javascript)smileybos scrie: Alte pareri, sugestii, critici?
si legat de cat de inspirat e... ma refer la tipul forumului... adik axat pe toate subiectele..deja o moda devenita sa instalati latest topics sub forumuri...birthday mod si imaginile din dreptul forumurilor. e o chestie stas..nam zis ca lai copiat..am zis ca teai inspirat. Adevarul e ca in tot NET-ul majoritatea site-urilor de succes..sunt copiate dupa site-urile de succes..deci in mare paret e bine sa te inspiri de la altii pt a atrage utilizatori. Ce nu vad la forumul tau este originalitatea. adica nai nimic al tau..propriu. atat lipseste.
te gandesti... si numai bine cu forumul
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Google [Bot] și 6 vizitatori