Funcore Forum

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
smileybos
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Funcore Forum

Mesaj de smileybos »

Nu pot sa spun ca l-am terminat ca lucrez la el mai tot timpul... as dori si eu niste pareri si in special critici.

ps. Doar pe Opera se afiseaza perfect. Nu am reusit sa-l fac sa se afiseze corect in firefox sau ie (din cauza modului cu iconite).

:arrow: www.Funcore.lx.ro EnjoY
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Frumos forumul, ar trebui otusi la afisarea cat de cat apropiata de ceea din Opera in Firefox. O versiune extended a template-ului ti-ar permite cateva meniuri laterale si implicit un aspect mai cuprinzator.
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

dragut forumul... desi iar e un forum dsp tot si toate..are aspect placut..atat ca mi se pare foarte "inspirat" din ma multe forumuri..plus ca am mai vzt asta undeva :
Azi stam pe uscat... nici un user nu isi sarbatoreste ziua :(
Nu se poate! In urmatoarele 7 zile stam pe uscat... nimeni nu da berea :(

era un pusti de 11 ani mai demult care dadea spamuri peaici cu forumul lui si facuse el o traducere cam la fel.

si inca ceva...textad-ul din partea de jos ...nu e pozitionat bine..incearca sal pui inainte de terminarea pagnii deasupra copyrightului.. ma rog cel mai bine un textad se pune in primii 500 pixeli ai paginii pt a rpimi clickuri..da ma rog.
smileybos
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileybos »

Aliniuz scrie:Frumos forumul, ar trebui otusi la afisarea cat de cat apropiata de ceea din Opera in Firefox. O versiune extended a template-ului ti-ar permite cateva meniuri laterale si implicit un aspect mai cuprinzator.
Cu afisarea perfecta in fiecare browser nu-i dau de cap :(. Ai si tu dreptate cu varianta extended... e buna ideea pt viitor : :wink:
gmzionic scrie:dragut forumul... desi iar e un forum dsp tot si toate..are aspect placut..atat ca mi se pare foarte "inspirat" din ma multe forumuri..plus ca am mai vzt asta undeva :
Azi stam pe uscat... nici un user nu isi sarbatoreste ziua :(
Nu se poate! In urmatoarele 7 zile stam pe uscat... nimeni nu da berea :(

era un pusti de 11 ani mai demult care dadea spamuri peaici cu forumul lui si facuse el o traducere cam la fel.
Ai mai vazut asta pe lataifas.ro :) (m-a copiat, l-am copiat, etc.)
In-afara de asta ce ti se pare foarte inspirat? :roll:
gmzionic scrie:si inca ceva...textad-ul din partea de jos ...nu e pozitionat bine..incearca sal pui inainte de terminarea pagnii deasupra copyrightului.. ma rog cel mai bine un textad se pune in primii 500 pixeli ai paginii pt a rpimi clickuri..da ma rog.
Stiu. O sa rezolv si problema asta odata ce o sa gasesc si un mod bun pt administrat bannere (cu complete banner hack n-a mers sa-l pun... o sa mai incerc)...
Alte pareri, sugestii, critici? :wink:
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

smileybos scrie: Alte pareri, sugestii, critici? :wink:
pai legat de chestia cu bannerul... incearca Inline Ads .. eu am pe forum si merg f bine, accepta orice cod (html,javascript)
si legat de cat de inspirat e... ma refer la tipul forumului... adik axat pe toate subiectele..deja o moda devenita sa instalati latest topics sub forumuri...birthday mod si imaginile din dreptul forumurilor. e o chestie stas..nam zis ca lai copiat..am zis ca teai inspirat. Adevarul e ca in tot NET-ul majoritatea site-urilor de succes..sunt copiate dupa site-urile de succes..deci in mare paret e bine sa te inspiri de la altii pt a atrage utilizatori. Ce nu vad la forumul tau este originalitatea. adica nai nimic al tau..propriu. atat lipseste.
te gandesti... si numai bine cu forumul
smileybos
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileybos »

gmzionic scrie:
smileybos scrie: Alte pareri, sugestii, critici? :wink:
pai legat de chestia cu bannerul... incearca Inline Ads .. eu am pe forum si merg f bine, accepta orice cod (html,javascript)
si legat de cat de inspirat e... ma refer la tipul forumului... adik axat pe toate subiectele..deja o moda devenita sa instalati latest topics sub forumuri...birthday mod si imaginile din dreptul forumurilor. e o chestie stas..nam zis ca lai copiat..am zis ca teai inspirat. Adevarul e ca in tot NET-ul majoritatea site-urilor de succes..sunt copiate dupa site-urile de succes..deci in mare paret e bine sa te inspiri de la altii pt a atrage utilizatori. Ce nu vad la forumul tau este originalitatea. adica nai nimic al tau..propriu. atat lipseste.
te gandesti... si numai bine cu forumul
Mda... ai dreptate... l-am luat gata modificat de undeva... nu stiu cum ma prinzi mereu...
Am sa incerc modul sugerat de tine. In legatura cu latest topics sub forum... in viitor intentionez sa-l scot si sa pun modul cu primele 5 subiecte discutate, vazute si mai era ceva :D.
le: background-ul e ceva propriu de ex, original... doh + asezarea "recomanda forum", "inregistrare", "autentificare", etc. :lol: :roll:
Shumi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Shumi »

Vezi ca e gresit linkul catre phpbb.ro
Shumi.
smileybos
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileybos »

Am reparat linkul Shimi :P

Deocamdata am o problema cu niste drogati pe forum... (la propriu) se spameaza la greu... tipul sau tipii, isi fac useri diferiti pe ip-uri diferite si pun doar un topic cu reclama la amfetamina si nush ce farmacie online...
Ma gandeam la o protectie cu intrebari cu mai multe raspunsuri din care doar unul sa fie corect... si aceste intrebari sa fie random ca sa nu poa' sa se invete care e raspunsul corect cand se inregistreaza... exista vreun mod pt asa ceva?
http://www.funcore.lx.ro/viewtopic.php?t=132
Shumi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Shumi »

Da, exista. Se numeste The Humanizer.
PS: Nu-mi poci nickul :lol:
Shumi.
smileybos
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileybos »

Pt Shumi: scuze.. am scris in graba :lol:

Am facut un mic update la forum... instalat modul Anti Bot Question Mod, deci am scapat de boti... si ceva modificari pe la design...

Mai astept opinii si critici ;)

www.funcore.lx.ro
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”