probleme cu formularul de inregistrare

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Vally
Nou venit

probleme cu formularul de inregistrare

Mesaj de Vally »

Vreau sa mentionez ca pana acum nu am avut aceasta problema, si nu stiu de unde a aparut. Am instalat mod-ul join_open_groups_on_register_v1.0.1 si The_Humanizer, dar mai demult, nu acum, si am observat in seara aceasta ca optiunile pentru cele doua moduri in formularul de inregistrare imi apar de doua ori. Pana acum nu am avut aceasta problema si am verificat eu personal. Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati. Ultimul mod instalat a fost google_search_bar, iar inaintea lui am instalat simple_subforums.

Un link catre formularul de inregistrare il gasiti aici

Multumesc mult pentru ajutor.

Toate cele bune,
Ultima oară modificat 19-Oct-2006, 20:26:08 de către Vally, modificat 1 dată în total.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Nu vad The Humanizer instalat. Probail ca ai gresit pe undeva pe la instalarea vreunui MOD. Reia-le cu atentie, mai ales la profil.
Aliniuz
Fost coleg

Re: probleme cu formularul de inregistrare

Mesaj de Aliniuz »

Vally scrie:Vreau sa mentionez ca pana acum nu am avut aceasta problema, si nu stiu de unde a aparut. Am instalat mod-ul join_open_groups_on_register_v1.0.1 si The_Humanizer, dar mai demult, nu acum, si am observat in seara aceasta ca optiunile pentru cele doua moduri in formularul de inregistrare imi apar de doua ori. Pana acum nu am avut aceasta problema si am verificat eu personal. Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati. Ultimul mod instalat a fost google_search_bar, iar inaintea lui am instalat simple_subforums.

Un link catre formularul de inregistrare il gasiti aici

Multumesc mult pentru ajutor.

Toate cele bune,
Vezi ca nu ai aplicat partea MOD-ului in care se presupune editarea (cel putin)fisierului profile_add_body.tpl (la The Humanizer) . Cat despre MOD-ul Join Open Groups on Register ai aplicat de 2 ori acelasi cod ce il presupune MOD-ul in profile_add_body.tpl .
Vally
Nou venit

Mesaj de Vally »

Nu cred, am verificat pas cu pas si nu am gasit codul de doua ori.

Cat despre instalarea gresita a The_Humanizer, nu cred. Am facut-o cu easymod si mi-a mers mod-ul, dar totde doua ori aparea si optiunea Esti om? Dupa aceea l-am dezinstalat, in speranta ca revine, dar nu s-a intamplat nimic.

Daca mai aveti vreo idee, nu mai stiu ce sa-i fac. Sa fie de la simple_subforums?

Multumesc anticipat.

Toate cele bune,
Ultima oară modificat 19-Oct-2006, 20:26:19 de către Vally, modificat 1 dată în total.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Vally scrie:Nu cred, am verificat pas cu pas si nu am gasit codul de doua ori.

Cat despre instalarea gresita a The_Humanizer, nu cred. Am facut-o cu easymod si mi-a mers mod-ul, dar totde doua ori aparea si optiunea Esti om? Dupa aceea l-am dezinstalat, in speranta ca revine, dar nu s-a intamplat nimic.

Daca mai aveti vreo idee, nu mai stiu ce sa-i fac. Sa fie de la simple_subforums?

Multumesc anticipat.

Toate cele bune,
NU stiu ce vezi tu insa eu iti zic clar ca cod-ul The Humanizer (cel putin in profile_add_body ) nu exista si ca , codul Join open Groups e pus de 2 ori ( ma insel doar daca ai 2 grupuri cu aceasi denumire si aceasi descriere ceea ce nu cred :) ) . Probabil instalarea MOD-urilor cu EasyMOD este cauza ce determina proasta functionare a acestora . Incearca si tu sa stergi codurile initiale si sa instalezi mod-ul manual si sa vezi ce bine o sa iasa :P .
Vally
Nou venit

Mesaj de Vally »

The_humanizer nu mai exista. L-am dezinstalat. Din acest motiv nu il vezi. Am cautat cu search cod cu cod folosit de join_open_goups si nu am gasit nimic de doua ori. Din acest motiv am zis ca nu e nimic de doua ori acolo. Si nu am doua grupuri de doua ori in nici un caz.

Mersi pentru sugestii.

Toate cele bune,
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”