cum as putea sa creez un buton langa autentificare ?
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cum as putea sa creez un buton langa autentificare ?
Salz.. imi pare rau daca ceea ce intreb eu s`a mai postat .. siti cumva cum as putea sa creez un buton langa "autenficiare;inregistrare'faq" si celelate butoane inca un buton pe care sa il denumesc eu .. iar cand o persoana da click pe acel buton .. tot in cadrul foru`ului sa apara o pagina noua in care eu sa pun niste script`uri bannere si altele .. si ca aceea pagina sa aiba scroll propriu .. si sa nu existe butoanele new topic post reply .. dar sa apra acel text "Pagina de start a forumului " se poate .. stiti ? un mod ceva .. pls ! si imi cer scuze inca odata daca am postat gresit ..
- Etherfast
- Fost coleg
Salut,
Trebuie sa editezi /templates/Nume-template/overall_header.tpl
In functie de ce ai acolo, poti adauga cod HTML pentru a defini un nou link - buton.
Ai ca model codul HTML al butoanelor deja existente.
Cat despre partea a 2-a a postului tau, n-am idee ce-i de facut ca sa-ti apara si meniul de navigatie sus. Trebuie sa faci cumva sa incluzi overall_header in noua pagina.
Trebuie sa editezi /templates/Nume-template/overall_header.tpl
In functie de ce ai acolo, poti adauga cod HTML pentru a defini un nou link - buton.
Ai ca model codul HTML al butoanelor deja existente.
Cat despre partea a 2-a a postului tau, n-am idee ce-i de facut ca sa-ti apara si meniul de navigatie sus. Trebuie sa faci cumva sa incluzi overall_header in noua pagina.
etherfast.ro - Blog personal
-
- Nou venit
..
bun .. asta am reusit dar ceea ce voiam eu era ca pagina pe care am facut`o sa fie in cadrul forumului .. adiq sa fie acelasi banner acolo sus .. acelasi footer .. sau asta e imposibil si trebuie sa fac aceea pagina sa arate ca restul forumului ? cum e aici spre exemplu 'Link-uri'
later edit : Cred ca am gasit ce vroiam <a href="kb.php?mode=article&k=42">aici</a> scuze de deranj
later edit : Cred ca am gasit ce vroiam <a href="kb.php?mode=article&k=42">aici</a> scuze de deranj