Could not open {NumeStil} template config file
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
schimba valoarea campului default_style din tabela phpbb_config cu valoarea ultimei teme ce ti-a mers (standard e subSilver) pe care o iei din campul themes_id din tabela phpbb_themes 

nu e cazul sa ai o asemenea atitudine deoarece sunt si alti membrii ce pot da raspunsuri potrivite la intrebariAgLiAn scrie: Ps. Alte raspunsuri decat ale administratorilor si ale moderatorilor nu vor fi luate in seama (de mine).
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
bogdan scrie:schimba valoarea campului default_style din tabela phpbb_config cu valoarea ultimei teme ce ti-a mers (standard e subSilver) pe care o iei din campul themes_id din tabela phpbb_themes
nu e cazul sa ai o asemenea atitudine deoarece sunt si alti membrii ce pot da raspunsuri potrivite la intrebariAgLiAn scrie: Ps. Alte raspunsuri decat ale administratorilor si ale moderatorilor nu vor fi luate in seama (de mine).
1) mersi de raspuns, dar am rezolvat singur pana la urma, singur.
2) am luat aceasta atitudine, pentru ca am pus in aplicare "sfatul" unui user normal, si mi`a cam dat eroare, si decat sa fac iar prostie sa ma iau dupa un user normal... mai bine astept un raspuns de la voi!
Mersi!
Have a nice day!
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
1. sa-ti fie de bine !AgLiAn scrie:1) mersi de raspuns, dar am rezolvat singur pana la urma, singur.
2) am luat aceasta atitudine, pentru ca am pus in aplicare "sfatul" unui user normal, si mi`a cam dat eroare, si decat sa fac iar prostie sa ma iau dupa un user normal... mai bine astept un raspuns de la voi!
2. toti incercam sa dam cate o mana de ajutor si daca mai gresim (intentionat sau nu) e de inteles; mai ales ca pot sa apara cazuri diferite functie de versiune, setari, server samd. E bine de tinut minte ca inainte sa te apuci sa modifici ceva sa iti faci o copie ca in caz de insucces sa poti sa refaci vechile setari

am facut o prostie...
Aveam stilul MSSimplicity pus ca default, am vrut sa instalez altul, dar inainte, m-am gandit ca ar fi frumos din partea mea sa mai fac curat pe server. Asa ca am sters din Templates tot directorul MSSimplicity.
De atunci, nu mai primesc decat mesajul:
phpBB : Critical Error
Could not open MSSimplicity template config file
DEBUG MODE
Line : 326
File : /usr/local/www/data-dist/go/contur/ishtir/includes/functions.php
Am incercat sa-l copiez la loc, dar tot nu merge.
Am vrut sa incerc rezolvarile automate date in articol dar la ambele "descarca scriptul de aici" am primit "page cannot be displayed"
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
De atunci, nu mai primesc decat mesajul:
phpBB : Critical Error
Could not open MSSimplicity template config file
DEBUG MODE
Line : 326
File : /usr/local/www/data-dist/go/contur/ishtir/includes/functions.php
Am incercat sa-l copiez la loc, dar tot nu merge.
Am vrut sa incerc rezolvarile automate date in articol dar la ambele "descarca scriptul de aici" am primit "page cannot be displayed"
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]