vreau sa pun un Poll prin cod HTML

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Maldini
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

vreau sa pun un Poll prin cod HTML

Mesaj de Maldini »

Buna, am nevoie de ajutor, vreau sa pun un "Poll" prin cod HTML, daca cineva este amabil si sa-mi scrie un cod exemplu de poll, cu titlul intrebarii, adica pina la capat cu "sumbit" sau "voteaza", eu doar o sa schimb intrebariile si titlul.
Anticipat

Link-ul forumului meu

http://oana-bercaru.createforum.us/index.php
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Traiasca Google !
Maldini
Utilizator înregistrat

Mesaj de Maldini »

Cer scuze, cu toate ca sunt din galati, nu inteleg chestia cu google, am pus sute de Poll-uri, dar pe forumul meu nu vreau sa folosesc poll-uri date pe tava din google, pe astea le stiu, am cerut un HTML POLL "EXEMPLU"
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Maldini scrie:Cer scuze, cu toate ca sunt din galati, nu inteleg chestia cu google, am pus sute de Poll-uri, dar pe forumul meu nu vreau sa folosesc poll-uri date pe tava din google, pe astea le stiu, am cerut un HTML POLL "EXEMPLU"
Si eu sunt din Galati ! :)

N-am stiut ca nu vrei sa apelezi la site-urile gasite de google ( ti-am dat un link catre lista de siteuri mai sus ) ... sigur ai fi gasit ceva care sa te multumeasca !
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”