desi toate celelalte merg, mailerul merge, am creat categorii, topicuri, mesaje, totusi in josul paginii imi spune ca forumul este inchis. Un utilizator normal inregistrat nu poate posta mesaje. Probabil ca e ceva care imi scapa.
Va rog sa ma ajutati!
Catalin
imi afiseaza forum closed
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
tot forumul este inchis sau doar un anumit forum ?
pentru cazul 1: verifica setarea Panoul Administratorului->Administrare generală->Configurare generală->Setările generale ale forumului->Forum dezactivat->Nu
pentru cazul 2: verifica setarea Panoul Administratorului->Administrare forumuri->Management->Modifică->Starea forumului->Deschis
pentru cazul 1: verifica setarea Panoul Administratorului->Administrare generală->Configurare generală->Setările generale ale forumului->Forum dezactivat->Nu
pentru cazul 2: verifica setarea Panoul Administratorului->Administrare forumuri->Management->Modifică->Starea forumului->Deschis
e chiar ciudat, forumurile sunt deschise.
Daca dezactivez tot forumul din configurare generala, atunci nu imi mai da voie sa intru pe forum
dar eu ma pot plimba in voie ca utilizator printre categorii si topicuri, insa nu pot scrie nimic
si in josul paginii principale langa incoanele cu mesaje noi si nu sunt mesaje noi scrie forum inchis si icoana aferenta cu lacatul inchis
ca sa fie mai simplu, arunca o privire la www.topsejur.ro/forum/
Daca dezactivez tot forumul din configurare generala, atunci nu imi mai da voie sa intru pe forum
dar eu ma pot plimba in voie ca utilizator printre categorii si topicuri, insa nu pot scrie nimic
si in josul paginii principale langa incoanele cu mesaje noi si nu sunt mesaje noi scrie forum inchis si icoana aferenta cu lacatul inchis
ca sa fie mai simplu, arunca o privire la www.topsejur.ro/forum/