Apache mod_rewrite
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Apache mod_rewrite
Cum schimb din apache pe windows mod_rewrite?
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
Parca acest modul este incorporat in Apache, vezi: http://httpd.apache.org/docs/mod/mod_rewrite.html. In httpd.conf scoate comentariul de la
Modulul ar trebui sa fie in ./Apache/modeles/. Dupa modificare restarteaza serverul web.
Cod: Selectaţi tot
LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so
- BuGsY
- Fost coleg
Uf mai trebuie sa fie ceva.. pentru ca nu imi da fake la treaba asta,
uitate:
Practic eu as vrea sa pot sa schimb terminatiile de exemplu:
viewtopic.php?t=630 sa fie
topic_630.html in felul asta google si alte motoare de cautare va indexa mai bine forumul.. am schimb si in fisiere dar mai trebuie acest mod_rewrite de schimbat

Cod: Selectaţi tot
url_rewriter.tags a=href,area=href,frame=src,input=src,form=,fieldset= a=href,area=href,frame=src,input=src,form=,fieldset=
topic_630.html in felul asta google si alte motoare de cautare va indexa mai bine forumul.. am schimb si in fisiere dar mai trebuie acest mod_rewrite de schimbat

-
- Utilizator înregistrat
Nu stiu de unde vine ideea asta... ca GOOGLE (sau alte motoare) nu indexeaza "bine" paginile care un string GET...BuGsY scrie:Practic eu as vrea sa pot sa schimb terminatiile de exemplu:
topic_630.html in felul asta google si alte motoare de cautare va indexa mai bine forumul..
Asta era odata... probabil... acuma pana si amãrâtul de PHP poate simula un GET/POST... fie prin fsockopen (unde tre' sa sti cum sa simulezi o cerere GET/POST) fie direct prin fopen (aici merge doar GET)...
Eu unu' ma indoiesc ca oamenii aia de la GOOGLE lucreaza cu PHP/Perl/ASP sau altceva pentru motorasul de cautare... mai mult ca sigur este C/C++ pur... si... mai mult ca sigur au... ALTE... metode...
In general cea mai simpla explicatie este cea corecta !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
pentru mai multe informatii, folositi view_external.php?f=24 !