Am facut cont pe lx dar...
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- alyn cstrike 001
- Utilizator înregistrat
Am facut cont pe lx dar...
Am facut si io cont pe lx dar nush dc nu merge sa ma loghez in baza de data zice ca trebuie sa activezi cookies!!!
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Am facut cont pe lx dar...
Pai si... nu e clar ce trebuie sa faci ?alyn cstrike 001 scrie:Am facut si io cont pe lx dar nush dc nu merge sa ma loghez in baza de data zice ca trebuie sa activezi cookies!!!

- Etherfast
- Fost coleg
Daca asta ti-e mesajul de eroare, activeaza-ti cookies-urile pentru Internet Explorer de exemplu (sau seteaza nivelul de securitate foarte jos).
Tools -> Internet Options -> Privacy, si ai acolo o bara care se duce in sus si in jos. Pune-o undeva pe Medium sau Medium-Low.
Tools -> Internet Options -> Privacy, si ai acolo o bara care se duce in sus si in jos. Pune-o undeva pe Medium sau Medium-Low.
etherfast.ro - Blog personal
- alyn cstrike 001
- Utilizator înregistrat
- Etherfast
- Fost coleg
Pe cuvantul meu daca inteleg ce instructiuni urmezi tu.
Ai facut ce ti-am spus mai sus ca sa activezi cookies?
Asta e bara de meniuri din IE, de sus, File, Edit, View...
DOH
Ai facut ce ti-am spus mai sus ca sa activezi cookies?
Asta e bara de meniuri din IE, de sus, File, Edit, View...
DOH
- alyn cstrike 001
- Utilizator înregistrat
- Etherfast
- Fost coleg
Am o vaga banuiala ca nu sa activezi cookies ai tu nevoie.
Ce vezi tu acolo sus cu "Cookies must be active past this point" e un mesaj informativ care-ti spune ca trebuie sa activezi cookies daca vrei sa te loghezi. Nu e nicidecum o eroare.
Eroarea apare mai jos, respectiv aia cu username si parola. Se pare ca nu ai scris corect username-ul si/sau parola.
LX Support forum.
Ce vezi tu acolo sus cu "Cookies must be active past this point" e un mesaj informativ care-ti spune ca trebuie sa activezi cookies daca vrei sa te loghezi. Nu e nicidecum o eroare.
Eroarea apare mai jos, respectiv aia cu username si parola. Se pare ca nu ai scris corect username-ul si/sau parola.
LX Support forum.