mutare forum phpbb2 pe mjr

Discuţii legate de forumul MJR PhpBB MODificat. Acest forum are instalate implicit unele din cele mai utilizate MODificări.
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

pai altceva nu mai ai ce :))

Ai putea sa faci chestia asta, prin intermediul anumitor comenzi SQL, dar tabelele in MJR nu mai sunt standard si s-ar putea sa iti apara erori cand incerci sa utilizezi forumul.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Skyler
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7-PL1
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Skyler »

si nici macar topicurile nu pot sa le pun. macar astea ca useri nu am multi si se pot inregistra iar, dar mesajele imi trebuie. pana acum am avut deja erori de 2 ori
MJR
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de MJR »

am mai spus asta si cu alte ocazii... teoretic merge. insa e mai complicat sa stai sa compari toate tabelele din ambele forumuri.
poti incerca asta cu un utilitar de genul EMS mysql database comparer insa daca nu stii cum sa-l folosesti, mai bine nu te apuca. nu de alta insa e posibil sa strici ceva. oricum un backup e oricind binevenit :)
Yo
Utilizator înregistrat

Mesaj de Yo »

si eu vreau sa fac la fel sa iau userii,posturile si topicurile de pe phpbb2 simplu pe mjr dar problema e ca eu am forumu la myforum si nu pot instalat modu ala, cum sa fac? care ma ajuta? ca ma chinui de vro saptamana si nu ese nimic
damax
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7-PL1
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de damax »

Yo scrie:si eu vreau sa fac la fel sa iau userii,posturile si topicurile de pe phpbb2 simplu pe mjr dar problema e ca eu am forumu la myforum si nu pot instalat modu ala, cum sa fac? care ma ajuta? ca ma chinui de vro saptamana si nu ese nimic
Iti faci un forum pe un host platit, il instalezi si o iei de la capat :D
Yo
Utilizator înregistrat

Mesaj de Yo »

nu e nevoie sa fie forumu pe un host platit, daca salvez baza de date se poate gasi pe undeva tabelel alea si ar merge sa dau restaurare baza de date numai la acele tabele?
Închis

Înapoi la “MJR PhpBB MODificat”