[Proiect] MJR PhpBB MOD 2.0.0
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
ok...la faza cu copy/paste a unei teme peste cea standard ...merge...dar trebuie sa modifici si aici...si anume nu apare in topice avatarele,nr-ul de postari,locatia etc ..trebuie modificat viewtopic_body.tpl ...index_body.tpl la fel ...si alte fisiere tpl.... pana la urma nu a dwn chiar nimeni tema aceea modificata?.Sa vad chiar e modificata sau e doar un copy/paste care poate face toata lumea
HTCGuide.net (forum)
-
DHTML Slide Menu for ACPmefisto scrie:As dori sa stiu ce mod sa folosit la crearea Panoul Administratorului la cel dinj stanga de se inchid categoriile si cand dai click pe ele se desfac
This hack turns your ACP left pane into a Dynamic HTML slide menu (roll-in/roll-out effects), making it easier to navigate. It should work on latest versions of all major browsers and is supposed to degrade correctly on non-supported browsers (ie: all categories remain open). It also uses cookies to retain the previous menu state.
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
am probelma cu inregistrarea si trimisul pm-ului ...la amadoua dupa ce dai trimite...ramane asa...nu apare mesaj de genul mesajul a fost trimis sau ...inregistrarea cu succes..etc...nu tine de tema pentru ca si la tema standard e tot asa ..any ideea? aici este forumul
HTCGuide.net (forum)
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
si pot sa scot mod-ul ala cumva?..adica da se poate ma gandesc dar in ce pagini sa caut codul mod-ului ? ...merci Aliniuz pentru info
HTCGuide.net (forum)
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
exista vre-o metoda sa revin la tema standar ..am facut experienta cu o alta tema nu mi-a placut si am sters-o direct din ftp...in loc sa o dezinstalez din ACP..tema nu o mai pot pune inapoi pe ftp ca nu mai exista..se poate cumva sa revin la ceea standard...thanx[/i]phpBB : Eroare primejdioasa
Could not open morpheus template config file
DEBUG MODE
Line : 576
File : functions.php
HTCGuide.net (forum)
- Aliniuz
- Fost coleg
Deci tu de fapt vrei sa revii la tema FiSubText ?
Daca da , uploadeaza din nou tema din arhiva pe care o poti descarca de aici in folderul tau templates dupa care instaleaz-o prin ACP .
Sau , poti inlocui fisierele Morpheus-ului cu fisierele fisubtext , direct .
Daca da , uploadeaza din nou tema din arhiva pe care o poti descarca de aici in folderul tau templates dupa care instaleaz-o prin ACP .
Sau , poti inlocui fisierele Morpheus-ului cu fisierele fisubtext , direct .
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
pai nu mai am acces la ACP...pentru ca eroarea aia e generala ...iar tema standard exista ...dar cum sa fac sa fac sa o recunoasca sau ce sa fac sa reinstalez scriptul ..? ..dar cu aceasi baza de date
HTCGuide.net (forum)