Arcade / Activity / Games Hack mod
- mada66000
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Sunt noua pe aici si doresc si eu neaparat sa instalez acest Arcade Mode insa nu stiu cum pentru ca sunt incepatoare.Am tot citit fel de fel de mesaje scrise pe forum cu solutii in legatura cu aceasta tema insa nu am inteles nimic.Am incercat sa fac un transfer via FTP insa si aici mi-am cam prins urechile pentru ca nu stiu ce setari sa fac.Eu mi-am creat un forum gratuit si nu stiu daca toate optiunile sunt valabile .Ma poate ajuta cineva step by step fara termeni laboriosi si coduri cum se face?Merci!
Eu mi-am copiat in calculator fisiere pentru Arcade mode !Le-am gasit pe site insa nu stiu cum sa le introduc pe forum.Folosesc smart ftp client insa nu stiu ce date sa pun acolo adica unde sa se instaleze fisierul din calculator.Multumesc mult de tot pentru ajutor!
Eu mi-am copiat in calculator fisiere pentru Arcade mode !Le-am gasit pe site insa nu stiu cum sa le introduc pe forum.Folosesc smart ftp client insa nu stiu ce date sa pun acolo adica unde sa se instaleze fisierul din calculator.Multumesc mult de tot pentru ajutor!
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
in primul rand trebuie sa stii sa "citesti" MOD-ul cu pricina. asadar cauta in arhiva un fisier txt care contine instructiunile de instalare si urmeaza-le intocmai.
consulta si articolul Instalarea unui MOD in phpBB
poate curand o sa ne trimiti chiar tu un articol in romana referitor la instalarea ac. MOD
consulta si articolul Instalarea unui MOD in phpBB
poate curand o sa ne trimiti chiar tu un articol in romana referitor la instalarea ac. MOD

- mada66000
- Utilizator înregistrat
Merci Bogdan insa am citit chestiile alea de 1000 de ori
) Problema este ca nu stiu cum sa le uploadez pe forumul creat .Oare in cazul in care folosesc un forum gratuit nu pot face asemenea modificari?Aveti vreo idee de genul asta?Daca e posibil rog sa imi spuneti si mie cum fac exact setarile pentru ftp.
Adica:
La new remote browser scriu asa:
New protocol - Normal FTP
Host "ce scriu aici?" Port:80
Path "ce scriu aici?"
Username
Password
Ultimile 2 stiu
Merci pentru raspunsuri!

Adica:
La new remote browser scriu asa:
New protocol - Normal FTP
Host "ce scriu aici?" Port:80
Path "ce scriu aici?"
Username
Password
Ultimile 2 stiu

Merci pentru raspunsuri!
- mada66000
- Utilizator înregistrat
Arcade mode
Cand vreau sa instalez Arcade mode cu EasyMod imi spune
"Critical Error
Function Trace: open_files[5]->Write method not recognized.
MOD script line #284".Ce pot sa fac?
"Critical Error
Function Trace: open_files[5]->Write method not recognized.
MOD script line #284".Ce pot sa fac?
- Etherfast
- Fost coleg
Posteaza aici toata instructiunea care incepe la linia 284 din fisierul de instalare, te rog.
etherfast.ro - Blog personal
- mada66000
- Utilizator înregistrat
Nu stiu daca am procedat corect insa m-am dus la fisierul text cu install am selectat acolo edit -go to-si am scris numarul liniei.M-a dat aici:
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
viewonline.php
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
case PAGE_FAQ:
$location = $lang['Viewing_FAQ'];
$location_url = "faq.$phpEx";
break;
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
case PAGE_ACTIVITY:
$location = $lang['Activity'];
$location_url = "activity.$phpEx";
break;
#
#
includes/constants.php
M-am uitat cu atentie si cand apas pe butonul de instalare la arcade mode cu EasyMOD daca apas pe preview imi apare o listuta cu modurile ce trebuiesc modificate.Petru fiecare fila exista o optiune de a vedea respectivele fise txt (cu ceea ce trebuie modificat pentru fiecare in parte).Eu m-am uitat in folderul instalat pe forum cu Arcade mod si nu exista nici o fila cu denumirea aia de acolo in folder.Deci imi apare ceva de genul asta acolo unde dau preview:
Filename
viewonline.php View
includes/constants.php View
includes/page_header.php View
admin/index.php View
templates/subSilver/overall_header.tpl View
language/lang_english/lang_main.php View
admin/admin_users.php View
includes/usercp_avatar.php View
includes/usercp_register.php View
templates/subSilver/admin/user_edit_body.tpl View
templates/subSilver/profile_add_body.tpl View
Nu inteleg o chestie programul trebuie sa creeze fisierele astea sau ele in mod normal trebuie sa existe asa cu denumirea de acolo in folderul phpbb?Nu mai inteleg nimic.Daca e asa ce sa fac?Sa iau pe fiecare in parte,scriu separat tot ce imi da acolo in view cu denumirea fisierului respectiv si apoi le uploadez manual in folderul phpbb?E corecta o asemenea manevra?Intreb si eu ca nu stiu pentru ca sunt incepatoare!De instalat arcade mode in folderul phbb am facut bine pentru ca daca nu faceam nu imi mai aparea downloadul in Mod Center.Eu am copiat ultima versiune de la arcade de pe situl http://www.phpbb-arcade.com/
#
viewonline.php
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
case PAGE_FAQ:
$location = $lang['Viewing_FAQ'];
$location_url = "faq.$phpEx";
break;
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
case PAGE_ACTIVITY:
$location = $lang['Activity'];
$location_url = "activity.$phpEx";
break;
#
#
includes/constants.php
M-am uitat cu atentie si cand apas pe butonul de instalare la arcade mode cu EasyMOD daca apas pe preview imi apare o listuta cu modurile ce trebuiesc modificate.Petru fiecare fila exista o optiune de a vedea respectivele fise txt (cu ceea ce trebuie modificat pentru fiecare in parte).Eu m-am uitat in folderul instalat pe forum cu Arcade mod si nu exista nici o fila cu denumirea aia de acolo in folder.Deci imi apare ceva de genul asta acolo unde dau preview:
Filename
viewonline.php View
includes/constants.php View
includes/page_header.php View
admin/index.php View
templates/subSilver/overall_header.tpl View
language/lang_english/lang_main.php View
admin/admin_users.php View
includes/usercp_avatar.php View
includes/usercp_register.php View
templates/subSilver/admin/user_edit_body.tpl View
templates/subSilver/profile_add_body.tpl View
Nu inteleg o chestie programul trebuie sa creeze fisierele astea sau ele in mod normal trebuie sa existe asa cu denumirea de acolo in folderul phpbb?Nu mai inteleg nimic.Daca e asa ce sa fac?Sa iau pe fiecare in parte,scriu separat tot ce imi da acolo in view cu denumirea fisierului respectiv si apoi le uploadez manual in folderul phpbb?E corecta o asemenea manevra?Intreb si eu ca nu stiu pentru ca sunt incepatoare!De instalat arcade mode in folderul phbb am facut bine pentru ca daca nu faceam nu imi mai aparea downloadul in Mod Center.Eu am copiat ultima versiune de la arcade de pe situl http://www.phpbb-arcade.com/
- Etherfast
- Fost coleg
Executa manual setul asta de instructiuni, dupa care sterge-l cu totul din fisierul de instalare si reia cu easyMOD.
Nu ar trebui sa fie vreo eroare care sa genereze ce ai spus tu in primul post.
Nu ar trebui sa fie vreo eroare care sa genereze ce ai spus tu in primul post.
- mada66000
- Utilizator înregistrat
Iti multumesc!Revin sa-ti spun ce am facut!
Am gasit o eroare pe parcurs ce editam filele:
Critical Error
FIND FAILED: In file [templates/subSilver/admin/user_edit_body.tpl] could not find:
<tr>
<td><span>{L_NOTIFY_ON_PRIVMSG}:</span></td>
<td>
<input>
<span>{L_YES}</span>
<input>
<span>{L_NO}</span></td>
</tr>
MOD script line #633 :: FAQ :: Report
CRITICAL ERROR: Could not modify [templates/subSilver/admin/user_edit_body.tpl]
Acum ce fac?Se poate face ceva?
Am gasit o eroare pe parcurs ce editam filele:
Critical Error
FIND FAILED: In file [templates/subSilver/admin/user_edit_body.tpl] could not find:
<tr>
<td><span>{L_NOTIFY_ON_PRIVMSG}:</span></td>
<td>
<input>
<span>{L_YES}</span>
<input>
<span>{L_NO}</span></td>
</tr>
MOD script line #633 :: FAQ :: Report
CRITICAL ERROR: Could not modify [templates/subSilver/admin/user_edit_body.tpl]
Acum ce fac?Se poate face ceva?
- Etherfast
- Fost coleg
Da, fii atenta cum sta treaba 
EasyMOD-ul nu face nimic altceva decat sa execute instructiuni ca papagalu', la o viteza mare.
Daca tu o sa-l pui sa caute "A + B" si tu de fapt ai " A+ B", nu o sa gaseasca. Si atunci da eroare. Ce fac eu, execut partea aia de instructiune manual, respectiv m-as duce in fisierul templates/subSilver/admin/user_edit_body.tpl (si corespondentul pentru fiecare template al forumului in parte), si as cauta {L_NOTIFY_ON_PRIVMSG}. O sa-ti gaseasca o portiune de cod mai mult sau mai putin asemanatoare cu aia de mai sus pe care ar fi trebuit sa o gaseasca initial.
Dupa care inlocuiesc portiunea cu ce ar fi trebuit sa faca EasyMOD-ul , o sterg din fisierul de instalare ca e deja facuta, si reiau.

EasyMOD-ul nu face nimic altceva decat sa execute instructiuni ca papagalu', la o viteza mare.
Daca tu o sa-l pui sa caute "A + B" si tu de fapt ai " A+ B", nu o sa gaseasca. Si atunci da eroare. Ce fac eu, execut partea aia de instructiune manual, respectiv m-as duce in fisierul templates/subSilver/admin/user_edit_body.tpl (si corespondentul pentru fiecare template al forumului in parte), si as cauta {L_NOTIFY_ON_PRIVMSG}. O sa-ti gaseasca o portiune de cod mai mult sau mai putin asemanatoare cu aia de mai sus pe care ar fi trebuit sa o gaseasca initial.
Dupa care inlocuiesc portiunea cu ce ar fi trebuit sa faca EasyMOD-ul , o sterg din fisierul de instalare ca e deja facuta, si reiau.