Arcade / Activity / Games Hack mod

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
mada66000
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de mada66000 »

Asa fac si eu acum step by step!E nasol ca nu ma prea pricep insa sper sa mearga treaba bine pana la capat!
Am instalat pas cu pas si am facut toate modificarile exact ca in fisierul de instalare.Tot nu merge.Avea dreptate Aliniuz cand spunea ca Easy Mod nu e o idee prea buna pentru instalarea modurilor!Nu stiu ce sa fac ma mai gandesc...Am setat totusi in chmod corect poate e hostul de vina?M-am uitat sa vad daca nu apare prin admin vre-un document in care sa fie restrictionate unele lucruri insa nu am gasit nimic de acest gen.Nici nu stiu ce sa fac.Cred ca o iau iar de la capat, dezinstalez easymode si incerc sa fac toate instalarile manual la moduri ca vad ca alta solutie nu este.Ori sa schimb Hostul? :lol: Acum am invatat cum se fac modificarile in fisiere chiar nu e greu de loc si incepe sa imi placa:)Toate au un inceput si vad ca tot lucrand (chiar daca mai facem si greseli) se invata :wink:
mada66000
Utilizator înregistrat

cum pun arcade pe forum ?

Mesaj de mada66000 »

Vreau sa intreb ceva chiar daca e putin aiurita intrebarea.Am citit tutorialul de instalare la Arcade Mod,am facut modificarile de rigoare exact ca in fisierul de instalare, le-am uploadat pe forum prin FTP insa nu mi s-a facut nici o modificare.Cum trebuie sa fac instalarea asta corect sa apara pe forum?Eu am creat un director in admin cu numele Arcade_MOD_v.2.1.2 si am instalat acolo tot programelul cu modificarile la fisiere facute anterior.Nu am gasit in tutorial, insa e de la sine inteles ca trebuie sa apara automat dupa ce am facut operatiunile de modificare pe forum.Nu e asa?Trebuie sa rulez din pagina folderului alta chestie de instalare asa cum se facea cand instalam Easy mod?Cum se face corect pentru ca nu am gasit informatii de acest gen, desi am cautat?Va multumesc!
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

NU trebuie sa creezi niciun director in admin .

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile precizate in fisierul text (de instalare) al MODului si sa editezi fisierele respective dupa care sa executi anumite comenzi SQL .

Acest tutorial poate te va ajuta .
mada66000
Utilizator înregistrat

Mesaj de mada66000 »

Merci Aliniuz!Eu deja am editat filele cum scria in fila de instalare.Acum daca am citit bine in tutorial fiecare fila de acolo din Arcade mod merge spre destinatia ei in folderele deja create pe forum.Adica ce e pentru template din arcade mod se instaleaza in template pe forum sau ce e in admin in Arcade mod se instaleaza in folderul Admin pe forum (sa presupunem ca e template si admin am dat asa de exemplu).E bine ce zic?
Ultima oară modificat 22-Noi-2006, 10:29:19 de către mada66000, modificat 1 dată în total.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

E foarte bine ! Ma bucur ca ai priceput .
mada66000
Utilizator înregistrat

Mesaj de mada66000 »

Iti multumesc din suflet!Am reusit!Am trecut acum la instalarea jocurilor!Inca odata mii de multumuri!
Plutonium
Utilizator înregistrat

Mesaj de Plutonium »

sunt n00b explicami la fiecare si iti voi ramane indatorat pls!
mefisto
Utilizator înregistrat

Mesaj de mefisto »

Copiezi tot ce in fisierul ala, intrii in phpMyAdmin si acolo ai un buton SQL, apesi pe el, si dai Paste la ce ai copiat din acel fisier.
Bafta.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

.. un buton verde, mic, ce respira greu ..

I had to say it, you know.
etherfast.ro - Blog personal
mefisto
Utilizator înregistrat

Mesaj de mefisto »

Etherfast scrie:.. un buton verde, mic, ce respira greu ..

I had to say it, you know.
Tu postezi asa ca sa te aflii in treaba sau cu un scop anume : sa strangi cat mai multe posturi?
Nu am vazut motivul pt care tu ai dat acest replay....
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”