o eroare la BBCODE
- mada66000
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
o eroare la BBCODE
Vreau sa instalez multi bbc si imi da o erore cand modific fisierele.Nu stiu unde gresesc ca eu zic ca fac bine si tot imi da eroare.Ma trimite la aceeasi linie:Parse error: parse error, unexpected ';' in /home/hosting/astuces/posting.php on line 964
Asa deci am de facut urmatoarea sarcina:
#-----[ OPEN ]---------------------------------
#
posting.php
#
#-----[ FIND ]---------------------------------
#
# NOTE - the full line to look for is:
# make_jumpbox('viewforum.'.$phpEx);
#
make_jumpbox(
#
#-----[ AFTER, ADD ]---------------------------------
#
Multi_BBCode();
Eu modific si la mine in posting arata asa:
make_jumpbox(Multi_BBCode();'viewforum.'.$phpEx);
Ce am gresit la modificarea asta?
Am gasit tot eu trebuia corect :make_jumpbox(Multi_BBCode);('viewforum.'.$phpEx);Asa vad ca nu mai da eroare e logic cum se inchid parantezele.Probabil ca nu am inteles eu explicatia insa normal cum e scris acolo cred ca eu scrisesem corect nu?
Asa deci am de facut urmatoarea sarcina:
#-----[ OPEN ]---------------------------------
#
posting.php
#
#-----[ FIND ]---------------------------------
#
# NOTE - the full line to look for is:
# make_jumpbox('viewforum.'.$phpEx);
#
make_jumpbox(
#
#-----[ AFTER, ADD ]---------------------------------
#
Multi_BBCode();
Eu modific si la mine in posting arata asa:
make_jumpbox(Multi_BBCode();'viewforum.'.$phpEx);
Ce am gresit la modificarea asta?
Am gasit tot eu trebuia corect :make_jumpbox(Multi_BBCode);('viewforum.'.$phpEx);Asa vad ca nu mai da eroare e logic cum se inchid parantezele.Probabil ca nu am inteles eu explicatia insa normal cum e scris acolo cred ca eu scrisesem corect nu?
- mada66000
- Utilizator înregistrat
Atunci ce rost mai avea sa puna si make_jumpbox( in cod dupa ce era data linia intreaga make_jumpbox('viewforum.'.$phpEx);?)
Logic asa era ca se introduce imediat Multi_BBCode() dupa make_jumpbox(
Si paranteza e deschisa deci mai urmeaza ceva.Eu am facut asa si nu mi-a dat eroare: make_jumpbox(Multi_BBCode);('viewforum.'.$phpEx);
In traducere romaneasca After add: adauga dupa
Mai am o intrebare.Este vreo tema separata (un template) cum ar fi subsilver insa sa mearga si cu Arcade Mod instalat?Eu am copiat niste stiluri, functioneaza ok insa nu se mai vede rubrica cu jocuri si obligat nu se poate nimeni juca.Imi apare sus un patratel la jocuri normal cu subsilver insa la alt template nu se vede de loc.Ori trebuie reeditate templaturile sa fie full functional?Este un tutorial despre cum sa instalezi un template cand ai si ArcadeMod instalat?Eu am cautat dar nu am gasit!Multumesc!
Si paranteza e deschisa deci mai urmeaza ceva.Eu am facut asa si nu mi-a dat eroare: make_jumpbox(Multi_BBCode);('viewforum.'.$phpEx);

Mai am o intrebare.Este vreo tema separata (un template) cum ar fi subsilver insa sa mearga si cu Arcade Mod instalat?Eu am copiat niste stiluri, functioneaza ok insa nu se mai vede rubrica cu jocuri si obligat nu se poate nimeni juca.Imi apare sus un patratel la jocuri normal cu subsilver insa la alt template nu se vede de loc.Ori trebuie reeditate templaturile sa fie full functional?Este un tutorial despre cum sa instalezi un template cand ai si ArcadeMod instalat?Eu am cautat dar nu am gasit!Multumesc!
- Aliniuz
- Fost coleg
Ti-am explicat, AFTER ADD inseamna sa adaugi un anumit cod in linia ce urmeaza iar daca mai este in cod in acea linie urmatoare atunci mai faci o linie cu ajutorul tastei enter si copiezi codul in acea linie libera .mada66000 scrie:Atunci ce rost mai avea sa puna si make_jumpbox( in cod dupa ce era data linia intreaga make_jumpbox('viewforum.'.$phpEx);?)
Comanda IN-LINE AFTER ADD presupune ce ai facut tu adica adaugarea acelui cod in aceasi linie cu codul ce ti s-a precizat sa-l cauti.
Fii mai explicita, ce template-uri ai incercat sa le editezi si nu ti-au mers ?mada66000 scrie:Mai am o intrebare.Este vreo tema separata (un template) cum ar fi subsilver insa sa mearga si cu Arcade Mod instalat?Eu am copiat niste stiluri, functioneaza ok insa nu se mai vede rubrica cu jocuri si obligat nu se poate nimeni juca.Imi apare sus un patratel la jocuri normal cu subsilver insa la alt template nu se vede de loc.Ori trebuie reeditate templaturile sa fie full functional?Este un tutorial despre cum sa instalezi un template cand ai si ArcadeMod instalat?Eu am cautat dar nu am gasit!Multumesc!
- mada66000
- Utilizator înregistrat
Neatza! Este vorba despre temele Acid si AcidTechPurple.Le-am copiat de pe situl phpbb.Exemplu: http://www.phpbb.com/styles/forum/index.php?style=229
si
http://www.phpbb.com/styles/forum/index.php?style=284
Eu le-am instalat corect si au mers deci sunt instalate pe forum insa cand le aplic imi dispare rubrica cu games de la inceputul forumului.Cum trebuie sa editez?Eu am crezut ca automat functioneaza fara sa le mai editez
si
http://www.phpbb.com/styles/forum/index.php?style=284
Eu le-am instalat corect si au mers deci sunt instalate pe forum insa cand le aplic imi dispare rubrica cu games de la inceputul forumului.Cum trebuie sa editez?Eu am crezut ca automat functioneaza fara sa le mai editez

- mada66000
- Utilizator înregistrat
Iti multumesc insa acum imi apare alta eroare.Am instalat cam 100 de jocuri.Eu cand ma loghez ca admin imi apare scorul,totul e ok fara nici o eroare.Cand ma loghez cu alt nume (am creat un user test sa fac probe) Imi apar tot felul de erori in momentul in care trebuie sa apara scorul.Adica: This user can not submit scores to the database, sau Error not game data recieve sau Phpbb Could not connect to the database.Am reinstalat din nou toate jocurile,am folosit si functia repair, insa tot nu functioneaza pentru alti useri.In rest jocurile apar corect, se aude sunetul,e problema cand apare lista de scoruri cand dau submit la games.Eroarea apare scrisa chiar in paginuta in care apare scorul si nu ma trimite la nici un cod sau fisier sau linie ca sa pot sti unde sa fac modificarile.Doar eroarea cu un anunt si atat.Ce e de facut?Am cautat pe google solutii insa toate topicurile existente se refera la niste forumuri care au un host insa userii nu pot face modificari ci doar Adminul.Si la solutii nu aparea decat fix it.Adica era reparat de admin si nu am gasit alta solutie de a remedia problema.Nu stiu daca ai timp sa verifici trebuie sa te inregistrezi pentru ca nu am dat permisiune sa joace celor neinregistrati.Situl e www.astuces.3x.ro. Lucrez la un forum pentru copii si inca nu e full functional pentru ca mai am de lucru.Sa rezolv cu erorile si sa schimb template-ul Iti multumesc Aliniuz inca odata pentru ajutor!Nu stiu ce ma faceam fara voi!
Ultima oară modificat 24-Noi-2006, 10:16:31 de către mada66000, modificat 1 dată în total.
- Aliniuz
- Fost coleg
Am intrat m-am inregistrat , cand am intrat pe activity.php nu am vazut nicio eroare, totul ca la carte . Insa cand am vrut sa intru pe o categorie ai schimbat tu template-ul din subSIlver in Acid . Cand te hotarasti ne anunti .mada66000 scrie:Iti multumesc insa acum imi apare alta eroare.Am instalat cam 100 de jocuri.Eu cand ma loghez ca admin imi apare scorul,totul e ok fara nici o eroare.Cand ma loghez cu alt nume (am creat un user test sa fac probe) Imi apar tot felul de erori in momentul in care trebuie sa apara scorul.Adica: This user can not submit scores to the database, sau Error not game data recieve sau Phpbb Could not connect to the database.Am reinstalat din nou toate jocurile,am folosit si functia repair, insa tot nu functioneaza pentru alti useri.In rest jocurile apar corect, se aude sunetul,e problema cand apare lista de scoruri cand dau submit la games.Eroarea apare scrisa chiar in paginuta in care apare scorul si nu ma trimite la nici un cod sau fisier sau linie ca sa pot sti unde sa fac modificarile.Doar eroarea cu un anunt si atat.Ce e de facut?Am cautat pe google solutii insa toate topicurile existente se refera la niste forumuri care au un host insa userii nu pot face modificari ci doar Adminul.Si la solutii nu aparea decat fix it.Adica era reparat de admin si nu am gasit alta solutie de a remedia problema.Nu stiu daca ai timp insa poti intra sa verifici insa trebuie sa te inregistrezi pentru ca nu am dat permisiune sa joace cei neinregistrati.Situl e www.astuces.3x.ro. Lucrez la un forum pentru copii si inca nu e full functional pentru ca mai am de lucru.Sa rezolv cu erorile si sa schimb template-ul Iti multumesc Aliniuz inca odata pentru ajutor!Nu stiu ce ma faceam fara voi!
Ultima oară modificat 24-Noi-2006, 10:04:39 de către Aliniuz, modificat de 2 ori în total.
- mada66000
- Utilizator înregistrat
gata am rezolvat am dat tot pe subsilver.Poti verifica acum si apoi trec la editare.
E interesant ca am vazut ca totusi e modificat un scor si apare ca te-ai jucat si cu scor nou.Nu stiu ce se intampla se salveaza dar cred ca tot apar erori in continuare.La mine cand sunt logata ca admin imi apare totul ca la carte
Your 1st place Score of '30' has been submitted.
*** Congratulations - New High Score ***
Madalina your High Score was Saved
* Congratulations - New All Time High Score *
All Time High Score was Saved
No new Highscore for the month reached.
E interesant si nu stiu ce se intampla.
E interesant ca am vazut ca totusi e modificat un scor si apare ca te-ai jucat si cu scor nou.Nu stiu ce se intampla se salveaza dar cred ca tot apar erori in continuare.La mine cand sunt logata ca admin imi apare totul ca la carte
Your 1st place Score of '30' has been submitted.
*** Congratulations - New High Score ***
Madalina your High Score was Saved
* Congratulations - New All Time High Score *
All Time High Score was Saved
No new Highscore for the month reached.
E interesant si nu stiu ce se intampla.
Ultima oară modificat 24-Noi-2006, 10:07:13 de către mada66000, modificat 1 dată în total.