Cea mai populata tema !
- tyna_girl21
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Daca vreti butoanele in limba romana pentru iCGstation v1.0 le puteti downloada de aici (create de mine)
-
- Utilizator înregistrat
Cel mai eficient stil? Discutii..
Discutam aici despre un stil util pentru toatii utilizatorii, unul eficient si practic, usor de folosit. Nu hi-tech, sau altele ceva simplu.. Eu cred ca cel mai util este subsilver si subsilver+, sunt utile, usor de manevrat, pe gustul modificarilor.. etc..
Daca mai stiti ceva util, si sa discutam aici de free, cele platite parerea mea extrempixel le fac..
Daca mai stiti ceva util, si sa discutam aici de free, cele platite parerea mea extrempixel le fac..
- Aliniuz
- Fost coleg
Mai este un topic pe aceasta tema.
Usor de folosit sunt toate template-urile , faptul ca la unele trebuie sa depui anumite eforturi suplimentare dupa instalarea unui MOD sa functioneze cum trebuie asta e partea a 2a .
Insa nu foarte greu, un stil ca subSilver poate deveni un stil complex, pe placul tuturor .Sunt nevoie doar anumite cunostinte HTML .
Usor de folosit sunt toate template-urile , faptul ca la unele trebuie sa depui anumite eforturi suplimentare dupa instalarea unui MOD sa functioneze cum trebuie asta e partea a 2a .
Insa nu foarte greu, un stil ca subSilver poate deveni un stil complex, pe placul tuturor .Sunt nevoie doar anumite cunostinte HTML .