www.astuces.3x.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
mada66000
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

www.astuces.3x.ro

Mesaj de mada66000 »

Sunt incepatoare insa am reusit sa imi fac un forum cu ajutorul celor din comunitatea phpbb , asa ca te invit sa il vizitezi :http://www.astuces.3x.ro
Este un site dedicat amatorilor de jocuri arcade sau a jocurilor gen Prizee, gasesti aici peste 600 de jocuri tip arcade in sectiunea "Jocuri", cu clasament, diferite trucuri, tips si informatii despre anumite situri de jocuri! :wink:
PS:Multumesc in primul rand lui Aliniuz pentru sprijinul acordat si raspunsurile referitoare la intrebarile puse atunci cand am intampinat erori pentru realizarea acestui forum! :wink:
Ultima oară modificat 08-Dec-2006, 09:26:21 de către mada66000, modificat de 2 ori în total.
Sultanul
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sultanul »

Frumos forum bafta in continuare :wink:
mada66000
Utilizator înregistrat

Mesaj de mada66000 »

Multumesc!Mai e ceva la lucru insa putin pentru ca vreau sa mai pun niste imagini, sa ii dau mai multa culoare si sa mai instalez cateva moduri :wink:
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”