o eroare la BBCODE

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
mada66000
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de mada66000 »

Merci mult de tot chiar ma mir de ce totusi apar erorile alea cand intru eu cu test.Acum astept sa vina una dintre cumnate ca s-a inregistrat pe site ca ma mai ajuta ea si imi zice ce erori mai apar.Iti multumesc!Sper sa fie totul ok!Acum ma apuc de editat tema daca merge si sper sa reusesc sa o fac nu mai pot de bucurie! :lol: Noroc de voi desi sunt incepatoare am facut totul cu ajutorul vostru!

Am terminat de editat si tema!Merge totul brici cu o exceptie.Nu mi-a aparut culoara verde pe toata pagina.Unde trebuie sa intru sa modific sa apara verde pe toata pagina?Numai in admin merge.acolo e colorat tot.

ps:Am gasit de unde!acum ma joc putin cu culorile :)
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

am si eu o problema cu bbcode.

mai precis, nu functioneaza cum trebuie pt unii useri, si asta se intampla de cand am facut update de la 2.0.19 la 2.0.21 (prin metoda Code Changes, asa cum mi-a sugerat seelview).

la quote, spre ex, nu mi-l ia (exact ca si cum nu ar avea activat bbcode, imi posteaza in mesaj [quote]...).
[img], spre ex, nici macar nu mi-l mai afiseaza fata de situatia precedenta (cea cu quote). adica, daca dezactivez bbcode in acel mesaj, ok, imi apar tag-urile [img], daca il las activ - nu-mi apare nimic in acel mesaj.. ca si cum nu ar fi scris vreun tag in mesaj.

astea le-am observat acum, nu am mai incercat si alte tag-uri.

care credeti ca ar fi problema? sunt sanse mici sa fi gresit ceva la update, l-am facut foarte atent si nu am avut nici un fel de alte probleme, mai ales ca am peste 30 de moduri, si m-as fi asteptat ca eventual, de aici sa apara..
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

nu are nimeni nici o idee? :roll:
le: descoperiri recente. se pare ca problema e de la url. si anume:
daca folosesc [url]adresa[url] totul e ok.
daca folosesc [url=adresa]text[url] nu-mi afiseaza absolut nimic, ca si cum nu as fi scris nimic.

nu am avut problema asta pana acum.

poate sa aiba legatura cu versiunea php, sau sa fie vreun bug ceva? sunt pe lx si domnii de acolo.. mai bine ma abtin :?
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Am mai intalnit treaba asta odata pe lx. Eu rezolvat-o ei in timp. Sper ca asta sa fie si norocul tau.
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

de data asta, eu am fost singurul vinovat. a fost greseala mea.

m-am "zgait" la bbcode.php vreo 10-15 minute, mai ales la codul

// [url=xxxx://www.phpbb.com]phpBB[/url] code..
$patterns[] = "#\[url=([\w]+?://[\w\#$%&~/.\-;:=,?@\[\]+]*?)\]([^?\n\r\t].*?)\[/url\]#is";
$replacements[] = $bbcode_tpl['url3'];

// [url=www.phpbb.com]phpBB[/url] code.. (no xxxx:// prefix).
$patterns[] = "#\[url=((www|ftp)\.[\w\#$%&~/.\-;:=,?@\[\]+]*?)\]([^?\n\r\t].*?)\[/url\]#is";
$replacements[] = $bbcode_tpl['url4'];

incercand sa vad ce ar putea fi gresit. codul era corect, bineinteles - de fapt, greseala venea din secventa anterioara,

// [url]www.phpbb.com[/url] code.. (no xxxx:// prefix).
$patterns[] = "#\[url\]((www|ftp)\.([\w\#$%&~/.\-;:=,?@\]+]+|\[(?!url=))*?)\[/url\]#is";
$replacements[] = $bbcode_tpl['url2'];

mie lipsindu-mi $replacements[] = $bbcode_tpl['url2']. cred ca am selectat cu un rand in plus secventa care trebuia inlocuita cand am facut update de la 2.0.19 la 2.0.20, prin metoda code changes. si pur si simplu nu mi-am dat seama.

bine, asta nu imi rezolva problema cu quote, dar pe primul plan era problema cu url. macar quote apare pe ici pe colo, nu e atat de suparator :)
acum pot sa-mi pun linistit multi bbcode. am ezitat sa o fac de cand cu problema asta.. :?
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”