Cum scap de spam-uri?
- Rapidulet
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cum scap de spam-uri?
Sunt administratorul forumului www.fzr.ro/forum si am o problema legata de faptul ca se inregistreaza foarte multi utilizatori care posteaza mesaje de reclama sau care isi fac usere pentru link-uri. Cum pot sa scap de ei sau sa limitez macar spamurile si reclamele nedorite?
- Aliniuz
- Fost coleg
Re: Cum scap de spam-uri?
Poti apela la MODurile :Rapidulet scrie:Sunt administratorul forumului www.fzr.ro/forum si am o problema legata de faptul ca se inregistreaza foarte multi utilizatori care posteaza mesaje de reclama sau care isi fac usere pentru link-uri. Cum pot sa scap de ei sau sa limitez macar spamurile si reclamele nedorite?
Anti Bot Question Hack
Anti-Spam ACP
Anti Robotic Registration Flood
The Humanizer
CrackerTracker Professional G5
LE.
Pune si tu link de la phpBB catre www.phpbb.com .Powered by phpBB © 2006
-
- Utilizator înregistrat
si la un forum unde's moderator se inregistreaza...desi e forumul mic...are rank bun la google 
anyway...un sfat de la adminu' de acolo...baneaza toate domeniile astea de email
http://www.skullbox.info/tools/spammers.txt
astea's cele mai folosite

anyway...un sfat de la adminu' de acolo...baneaza toate domeniile astea de email
http://www.skullbox.info/tools/spammers.txt
astea's cele mai folosite
-
- Utilizator înregistrat
Re: Cum scap de spam-uri?
Aici problema e dezbatuta mai pe larg, poate ne ajuti cu vreo idee: viewtopic.php?t=5025Rapidulet scrie:Sunt administratorul forumului www.fzr.ro/forum si am o problema legata de faptul ca se inregistreaza foarte multi utilizatori care posteaza mesaje de reclama sau care isi fac usere pentru link-uri. Cum pot sa scap de ei sau sa limitez macar spamurile si reclamele nedorite?