Pare interesanta aceasta aplicatie, care este folosita de multe forumuri de pe la noi. Se pare ca aveti succes.
Are insa o mica problema, ca orice forum. Nu are o optiune de afisare "light", adica sa vad doar mesajul scris de cineva, nu neaparat si cine l-a scris, cu tot avatarul lui, cu semnatura, si alte chestii.
Un astfel de stil ar fi util in primul rind in forumurile tehnice. Probabil ca in forumurile simple, unde se bat in figuri diverse personaje nu se poate fara niste avataruri imense, semnaturi care mai de care mai "elevate" (am vazut chiar si poze puse la semanturi), astfel incit informatia utila se pierde printre "reclamele" fiecarui utilizator. Si cind observi ca de fapt un thread este dus de 2-3 oameni, care isi tot raspund unul altuia, si tot aceleasi poze apar, devine plictisitor. Si chiar obositor, ca trebuie sa te concentrezi ca sa elimini aceste informatii, din semnatura, si sa citesti de fapt mesajul propriu-zis.
In acest caz ar fi interesant sa se furnizeze o versiune / un stil, care ales de utilizator, sa ii afiseze forumul cu mai putine informatii despre utilizator, doar numele si cel mult un avatar mic, si in rest ce a scris el, iar daca totusi cel care vrea sa vada si acele informatii, sa dea click pe acel nume, si sa ii apara toate chestiile legate de profilul acelui utilizator
Stiu ca unii sunt foarte mindrii de textele pe care le baga in semnatura, sau de poza din avatar, si alte statistici gen membru marcant, sau veteran, sau alte asemenea calificari in functie de numarul de mesaje, dar astea citeodata chiar nu intereseaza pe foarte multi.
Ar fi interesant de urmarit citi vor adopta un astfel de stil la vizualizare.
Stil light
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Este adevarat ce spui, nu esti primul care s-a gandit la treaba asta , tocmai de aceea exista vrsiunea Lo-Fi a forumurilor IPB si vBulletin .
Candva se facea si Lo-Fi pentru phpBB (iata un link ) insa MODul a fost abandonat si este un risc major de securitate sa instalezi acel MOD .
Sper ca te-am lamurit .
Candva se facea si Lo-Fi pentru phpBB (iata un link ) insa MODul a fost abandonat si este un risc major de securitate sa instalezi acel MOD .
Sper ca te-am lamurit .
-
- Nou venit
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Evident. E nevoie doar de vointa. MODderii romani pot fi numarati pe degetele de la mana stanga, deci nu cred ca de aici o sa vina support-ul.
etherfast.ro - Blog personal