script de php multi forums hosting gratuit ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
script de php multi forums hosting gratuit ?
Salut .. am si eu o intrebare ... am gasit pe un site un script de php multi forums hosting ... si as vrea sa intreb ... este gratuit ? adica il pot folosi fara nici o problema ??? Deoarece as vrea sa incep un site care hosteaza forumuri gratuite de phpbb ... cum este 3xforum de exemplu
... sau cum este invisionfree la invision power board ... astept raspuns ... Multumesc !!!

-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Intrebare ...
Din cate stiu eu, exista asa ceva, dar e cu plata. Depinde pe ce site ai gasit tu si cat de legal este.sammael scrie:Salut .. am si eu o intrebare ... am gasit pe un site un script de php multi forums hosting ... si as vrea sa intreb ... este gratuit ? adica il pot folosi fara nici o problema ??? Deoarece as vrea sa incep un site care hosteaza forumuri gratuite de phpbb ... cum este 3xforum de exemplu... sau cum este invisionfree la invision power board ... astept raspuns ... Multumesc !!!