pagina de link-uri
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Da am facut la acela si la modul No Copy si o sa fac parte din grumul de traducatori
am uitat sa il postez si pe cel de Loading... O sa il pun mai incolo. Ca uitasem am facut si un newsbar si un mod de revista presei

Ultima oară modificat 23-Dec-2003, 20:46:07 de către TIR, modificat 1 dată în total.
-
- Utilizator înregistrat
ar mai fi o problema dupa ce am pus modul de la mods.db9.dk e totul in reful imi acceseaza pagina se vede si in panoul administratorului merge sa si adaug categorii, subcategorii etc... Da cand vreu sa ma uit sa vad ce e la pagina de link-uri nu imi apare nimic 
am incercat si cu modul care il folositi si voi dar cand vreu sa fac update la baza de date ma duce la pagina de login
care e problema si cand dau sa access links.php imi da
<td align="center"><span class="gen">Could not query url list<br /><br /><b><u>DEBUG MODE</u></b><br /><br />SQL Error : 1146 Table 'trivia-boot.phpbb_links_cat' doesn't exist<br /><br />SELECT id, name, owner, hidden
FROM phpbb_links_cat
ORDER BY owner, id</br /><br />Line : 720<br />File : /home/trivia-boot/trivia-boot/links.php</span></td>
</tr>

am incercat si cu modul care il folositi si voi dar cand vreu sa fac update la baza de date ma duce la pagina de login

<td align="center"><span class="gen">Could not query url list<br /><br /><b><u>DEBUG MODE</u></b><br /><br />SQL Error : 1146 Table 'trivia-boot.phpbb_links_cat' doesn't exist<br /><br />SELECT id, name, owner, hidden
FROM phpbb_links_cat
ORDER BY owner, id</br /><br />Line : 720<br />File : /home/trivia-boot/trivia-boot/links.php</span></td>
</tr>
- BuGsY
- Fost coleg
Sper sa nu ma insel, sa te induc in eroare.. dar incearca sa iti acceseze tabelul 'trivia-boot.phpbb_links_cat' cand de fapt ar trebui sa foloseasca phpbb_links_cat, uitate si tu dupa acesta in links.php..
ar trebui sa fie ceva de genul:
Ceva asemanator
ar trebui sa fie ceva de genul:
Cod: Selectaţi tot
$sql = "SELECT id, name, owner, hidden
FROM " . phpbb_links_cat_TABLE;