123 flash chat
- Leocupy
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
123 flash chat
Nu stiu daca m-am incadrat corect pe forum cu acest subiect,insa cred ca e totusi o "problema de functionare". Am o mare rugaminte la gaska php romania, am instalat si eu de curind "123 flash chat 6.0.0" dar nu merge ! Mai exact lam urcat ftp pe server ,insa nu se intimpla absolut nimik! Sunt convins ca ar mai trebui ceva facut ,dar habar nu am ce! Poate ma ajutati voi baeti. Deci dupa ce lam instalat 123 flash chat 6.0.0-ul ce mai trebuie facut, ca sal pun pe portal/forum si care sunt configurarile (daca se poate). Multumesc anticipat.
- Aliniuz
- Fost coleg
Re: 123 flash chat
Un link catre MODul respectiv si forumul cu pricina ne poti da ?Leocupy scrie:Nu stiu daca m-am incadrat corect pe forum cu acest subiect,insa cred ca e totusi o "problema de functionare". Am o mare rugaminte la gaska php romania, am instalat si eu de curind "123 flash chat 6.0.0" dar nu merge ! Mai exact lam urcat ftp pe server ,insa nu se intimpla absolut nimik! Sunt convins ca ar mai trebui ceva facut ,dar habar nu am ce! Poate ma ajutati voi baeti. Deci dupa ce lam instalat 123 flash chat 6.0.0-ul ce mai trebuie facut, ca sal pun pe portal/forum si care sunt configurarile (daca se poate). Multumesc anticipat.
- Leocupy
- Utilizator înregistrat
Bine-nteles ! Modul e luat direct de pe site-ul lor www.123flashchat.com (varianta pt servere pe linux), iar forumul pe care ma chinui sa pun modul asta este aici www.radiostil.ro ! Problema e ca de pus lam pus eu pe server, dar mai departe mi-am prins urechile, habar nu am ce trebuie facut acum ! Mam uitat si pe helpul de instalare/configurare insa trebuie sa recunosc faptul ca nu am inteles mare lucru !
- Leocupy
- Utilizator înregistrat
Aliniuz Am editat fisierele cum presupune fisierul install_mod.html .
insa a aparut o eroare si nu reusesc sa o rezolv, numi dau seama prea bine ce se intimpla! Iata eroarea cum arata in momentul cind acesez adresa portalului "Parse error: syntax error, unexpected T_IF, expecting ')' in /var/www/htdocs/radiostil/includes/page_header.php on line 752" iar fisierul meu arata asa: //
// Login box?
//
if ( !$userdata['session_logged_in']) )
{
$template->assign_block_vars('switch_user_logged_out', array());
//
// Allow autologin?
//
Rindul respectiv fiind cel cu rosu!
insa a aparut o eroare si nu reusesc sa o rezolv, numi dau seama prea bine ce se intimpla! Iata eroarea cum arata in momentul cind acesez adresa portalului "Parse error: syntax error, unexpected T_IF, expecting ')' in /var/www/htdocs/radiostil/includes/page_header.php on line 752" iar fisierul meu arata asa: //
// Login box?
//
if ( !$userdata['session_logged_in']) )
{
$template->assign_block_vars('switch_user_logged_out', array());
//
// Allow autologin?
//
Rindul respectiv fiind cel cu rosu!