Erazz Forum

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Andy4vip
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Andy4vip »

erazz asulta un sfat schimba template-ul (dar dacaschimbi template-ul nu o sa iti mai functioneze forumu) reinstaleaza modurile doar acolo unde zica open templates/XxX/xxxx.tpl
Ultima oară modificat 23-Oct-2006, 21:58:28 de către Andy4vip, modificat 1 dată în total.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Andy4vip scrie:erazz asulta un sfat schimba template-ul (dar dacaschimbi template-ul nu o sa iti mai functioneze forumu) reinstaleaza modurile doar acolo unde zica open templates/XxX/xxxx.php
Don't RUSH ! :P

Pacat ca in template nu exista fisiere .php ! :)
Erazz
Utilizator înregistrat

Mesaj de Erazz »

mersi de sfat andy dar deja stiam asta si am precizat ca nu o sa schimb templateul din cauza modurilor si de lenea care imi este pentru a le reinstala app am bagat si un mod pentru schimbat bannere :))) momentan incerc un concurs pentru un banner al forumului doar ca sunt putini oameni si nu sunt prea bagaciosi :(
Erazz
Utilizator înregistrat

Mesaj de Erazz »

Am si eu o problema daca puteti sa ma ajutati am at a glance instalat si forumul instalat intr un folder forum de pe root problema e ca am facut subdomeniul forum.erazz.org si in glance_config.php am pus $glance_forum_dir = '/'; merge cu subdomeniul dar daca intru din www.erazz.org/forum si incerc sa accesez linkurile din at a glance nu mai merge ... daca pun $glance_forum_dir = '/forum/'; este exact invers ... vreo idee pls ?

LE : am rezolvat cu un redirect 301
Erazz
Utilizator înregistrat

Mesaj de Erazz »

Imi cer scuze ca scriu al 3 lea post consecutiv ... dar care poate sa ma ajute si pe mine pls , imi tot da eroare asta dar nu mereu ... un admin zice ca se intampla cand e prea mult scris in post

Cod: Selectaţi tot

Forbidden
You don't have permission to access /forum/posting.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. 
Eu habar n am de la ce e ... am dat chmod 777 la posting.php si la folderul forum ... o idee ?
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

E de la host. Nu da CHMOD 777 pe fisier, maxim 644.
Erazz
Utilizator înregistrat

Mesaj de Erazz »

...am citit si eu pe undeva ca e de la host... ceva cu niste cuvinte care nu sunt permise ceva legat de apache ... dar vreun mod de rezolvare ?
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Avand in vedere ca problema tine de HOST noi nu putem face cam nimic .

Ia legatura cu unul din membrii staff-ului ce lucreaza la hostul tau pentru a te clarifica .
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

Dragutz forumul, uite cateva sugestii...
Mai redu numarul subiectelor afisate in glance ca tabelul cu glance, apare mai lung decat tabelul cu forumurile si nu arata bine estetic...
Vezi jos ca tabelul de autentificare e lipit cu cel de la "Top Posting Members" si tot nu arata bine estetic...
PS: I just love that GREEN
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Pe Index , la "Last Post" , nu apare autorul ci doar data .
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”