forum 'privat'
-
- Utilizator înregistrat
forum 'privat'
vreau sa fac ca userii cand intra pe forum sa nu vada forumurile ...sa se inregistreze sa poata avea acces... dar googlebot si restul botilor sa aiba...stiti vreun mod ?
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Da, dar asta nu ofera Googlebot-ului permisiunile necesare sa faca crawling pe forum, fiind neinregistrat.
etherfast.ro - Blog personal
-
- Utilizator înregistrat
exact...cum as putea face asta? exista un mod? nu cred ca e asa greu...nu stiu php..dar nu e asa complicat...ar fi ceva de genu'
...stiti ceva? vreun mod? sau keyword sa caut pe google ?
merci
Cod: Selectaţi tot
if useragent=googlebot then bla bla
else bla bla
merci
-
- Utilizator înregistrat
Eu nu inteleg ce vrei sa faci tu defapt.
Daca vrei ca cineva cand intra pe forum, pentru a accesa categoriile sa fie inregistrat respectiv logat atunci ce a spus Aliniuz e bine:
Administrator Panel > Forum Admin > Permisions :
Selectezi un forum, dai Lock Up Forum, ADVANCED si la READ schimbi din ALL in REG, astfel categoriile le vad toti din index, dar pentru a le accesa trebuie sa fie inregistrati.
Daca vrei ca cineva cand intra pe forum, pentru a accesa categoriile sa fie inregistrat respectiv logat atunci ce a spus Aliniuz e bine:
Selectezi un forum, dai Lock Up Forum, ADVANCED si la READ schimbi din ALL in REG, astfel categoriile le vad toti din index, dar pentru a le accesa trebuie sa fie inregistrati.
-
- Utilizator înregistrat
- Etherfast
- Fost coleg
Ultimate_Hidden, stii tu ceva, dar nu stii bine. Aia cu user agent e din robots.txt, si permite crawlerelor (toate sau doar unele) sa acceseze website-ul. Daca intampina restrictii la nivel de website, nu ai ce sa-i faci.
Nu poti sa ai forum restrictionat si sa ai pretentii sa ti-l si indexeze motoarele de cautare. E logic.
Nu poti sa ai forum restrictionat si sa ai pretentii sa ti-l si indexeze motoarele de cautare. E logic.
-
- Utilizator înregistrat
pe mine m-ar interesa ca sa dau acces la 1 user per forum, de exemplu: am 8 forumuri, pe teme diferite si am 8 useri, care la fiecare i-ar reveni un forum. mai am si 2 admini.sorelsorel scrie:Eu nu inteleg ce vrei sa faci tu defapt.
acuma:
cei 2 admini vreau sa poata vedea toate forumurile, daca sunt logati, iar cei 8 useri; fiecare user va fi asignat unui forum specific. la lofare el nu va vedea decat forumul la care a fost asignat de unul din admini.
se poate treaba asta? ma poate ajuta careva? multumesc.
- Etherfast
- Fost coleg
Fiecare user il bagi intr-un grup separat, pe care-l setezi la permisiuni ca fiind PRIVAT, si le dai acces fiecarui grup doar pe forumul in cauza.